Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2020 18:15 - ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ – ГАРАНЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ – ГАРАНЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ

14.02.2020 admin

  image  

Отново някакво изследване на Евробарометър определя, че 1/3 от българите смятали ЕС за гарант за качеството на живот на бъдещите поколения, а още толкова – 23 % смятали, че е гарант за демокрацията в България. Дори ни слагат в листата на еврооптимистите.

Явно всички мои познати са от останалите проценти. С ЕС нахлу всичко най-лошо, което се случи в България през последните 30 години. От енергийно независими се превърнахме в енергийни просяци. От отварянето на границите спечели само ЕС, защото привлече всички млади, образовани и кадърни българи при тях. Почти три милиона! Икономиката ни е длъжна да се съобразява с безумните правила на Брюксел, създадени в полза на богатите държави от Бенелюкс, а не на бедните съюзници от Източна Европа.

 

Наложиха ни абсурдна толерантност към различните. Направиха децата ни с джендърски разбирания, неспособни да се защитят срещу агресията и насилието. Вместо модерна и боеспособна армия, в изпълнение на задълженията към ЕС и НАТО, разфасовахме всички оръжия, а днешните ни военни трудно могат да се справят с неща, които дори учениците преди 30 години по време на военното обучение можеха. Не вярвате? Да посочвам ли един генерал, който не знае как се марширува и с кой крак се тръгва напред при парад?!?

На практика ЕС крепи продажното българоубийствено управление на Бойко Борисов. Заради това, че той ни е продал, че си изхвърлят токсичния боклук в нашата красива земя, а не тровят техните граждани. Заради това, че заради квотите, България от прочут селскостопански производител, в момента внася картофи от Франция и Австрия, а ябълки от Аржентина. Заради това, че се съгласяваме на всичко, което решат в Брюксел. Затова го търпят и го крепят. А нас, българите, кучета ни яли!

За мен ЕС е вреден и убийствен за България. Като започнем от загубата на национален суверенитет, принудителните решения от Брюксел, убийството на селското ни стопанство и икономиката, духовното убийство на историята и българското семейство и традиция и стигнем до това, че те знаят за корупцията на правителството и продажните сделки на управляващите, но ги подкрепят, защото им е изгодно. На тях! А ние продължаваме да се топим и да изчезваме под благия им поглед.

ЕС не е гарант за демокрация. Защото в страната на демокрацията, свободата, равенството и братството, полицията уби и рани стотици граждани, излезли на протест срещу европейските политики и управляващите. В Германия могат да те арестуват дори за една политнекоректна дума. Всеки мигрант има повече права в този съюз от български пенсионер, работил 40 години и едва преживяващ с пенсия от 200 лева, докато ЕС дава по 1350 лева на мигрант за издръжка на месец.

Та, да попитам – наистина ли сме дебили, или просто е поредната стъкмистика. Освен наредените на държавната копаня, други еврооптимисти не съм видяла. И колкото по-скоро народът на България си каже думата дали иска в този заличаващ ни като нация съюз, толкова по-големи шансове имаме сами да се справим с катастрофата!

Еврооптимисти?!? Брюксел, поздрави на майка ти от българите!

Елена Гунчева




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804636
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930