Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2020 18:07 - Над ЕДИН МИЛИОН лева е раздал Кирил Ананиев в МЗ, като бонуси, за постигнати резултати през 2019г.! (документи) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 216 Коментари: 0 Гласове:
2



Над ЕДИН МИЛИОН лева е раздал Кирил Ананиев в МЗ, като бонуси, за постигнати резултати през 2019г.! (документи) Posted on 15.02.2020

Над ЕДИН МИЛИОН лева е раздал Кирил Ананиев в МЗ, като бонуси, за постигнати резултати през 2019г.! И то на най-близките си! Ананиев е може би най-некадърният здравен министър в българската история. Бюджетар и уж финансист превърнал здравето на българите в търгашество и срамни пазарлъци! БОЕЦ разкриваме поредната мерзост на управляващата ни мафия! 

image

Кирил Ананиев и Бойко Борисов – Буда. Отговорни за смъртта на хиляди българи починали от лечими болести.

Годината бе тежка за българското здравеопазване, по-точно за български граждани и пациенти. Многомесечни протести на медицинските сестри заради мизерните им заплати, протести на рехабилитатори, на работещите в общинските и държавни болници, на лекарите от психиатричната помощ. Закривани отделения и болници във фалит. Смъртни случаи заради лекарски грешки и небрежност, станахме свидетели на  десетки скандали и брутални кадри от мизерията в някои болнични заведения! Събирахме капачки за кувьози и левчета с СМС-и за лечение на български деца в чужбина. Някои не дочакаха… Преди дни шефа на НЗОК, д-р Дечо Дечев съобщи официално, че от години се краде брутално „по закон“, като на частните болници едно лекарство се плаща СЕДЕМ ПЪТИ по-скъпо от колкото на държавните болници! Здравното министерство напълно загуби връзка със здравната реалност и съществува само за себе си. И за бонусите си.

image

През 2019г. не е решен НИТО ЕДИН ПРОБЛЕМ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! Напротив, блатото става все по дълбоко и животозастрашаващо! И на този фон служителите в НЗОК са си раздали ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА ЛЕВА БОНУСИ за „постигнати резултати“, разкри БОЕЦ преди седмици!  Ако приемем, че Касата е органа, който администрира и финансира цялата система, то дори и да не оправдаваме, можем да разберем мотивите за някакви бонуси! За бонусите в  ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО за постигнати резултати няма нито морални, нито каквито и да е аргументи!  Постигнатите резултати са следните – българите сме на първо място в Европа по смъртност, сърдечно-съдови заболявания, инсулти, инфаркти, онкологични заболявания и тн. И на последно място по трансплантации и превенция на редица заболявания! Българите имат най-кратка продължителност на живота и най-лошо качество на живот. Всеки лев в сектор „здравеопазване“ даден, като бонус за „постигнати резултати“ е цинизъм! От документите е видно, че всеки месец 100 000 лева се раздават, като бонуси за постигнати резултати в МЗ! НАЙ-ГОЛЯМАТА ЧАСТ от тези бонуси отива при „служители пряко подчинени на министъра“ каквото и да значи това! Вероятно – секретарки, ПР-и, и тн. Колкото си по-близло до министъра, толкова си по резултатен и заслужил! И намазал! За здравеопазване не говорим, отдавна министерството на здравеопазването няма нищо общо със здравеопазването, освен, че харчи парите на българите за здраве. Това е една черна дупка пълна с некадърници, калинки и корумпета лежащи на гърба на неколцина останали свестни, чиито опити да направят нещо положително биват удавяни от паразити и службогонци, като Бойко Пенков, Кирил Ананиев и тн. Успяха да унищожат и последните що годе работещи структури – Агенцията по трансплантации и Фонда за лечение на деца в чужбина . Вече не съществуват. Пълен мрак. 

image

image

image

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19792145
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930