Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 17:50 - Борисов е използвал ДАНС, за да скрие ревизията на приватизацията на Булгартабак! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 152 Коментари: 0 Гласове:
1



Борисов е използвал ДАНС, за да скрие ревизията на приватизацията на Булгартабак! Posted on 17.02.2020

На 26.10.2016г. премиерът Бойко Борисов обяви на заседание на Министерски съвет, че ще нареди на ДАНС ревизия на приватизационните сделки на прехода. „За да стане ясно кой кога и какво е продавал и дали това е реалната цена“, аргументира се той на редовното заседание на правителството. Борисов каза, че се е поинтересувал и за давността на много от сделките има поне още 2 години. https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/borisov-poiska-reviziia-na-privatizacionnite-sdelki-na-prehoda-227074/ Това е преди 4 години! И днес, когато вече със сигурност давността на всички сделки е изтекла, Гешев заявява, че ще почва ревизия на приватизацията! Нали ДАНС вече са извършили тази ревизия? Къде са резултатите? Къде са ревизиите? Къде са образуваните проверки? Къде са констатираните нарушения? Къде са преписките до прокуратурата? Къде са актовете? Къде са събраните материали? ВСИЧКО Е СКРИТО И ПОКРИТО! И то по лично разпореждане на Борисов! Защото в тази същата приватизация е и БУЛГАРТАБАК, а там ще лъсне и той и огледалният му образ Пеевски! image
ОЧЕВИДНО ДАНС са покрили всичко по разпореждане на Борисов, те са под негово пряко подчинение, както сам той заявява, той им нарежда какво да правят. Няма нито една дума, или информация в общественото пространство, от тези мегаревизии и разследвания на ДАНС наредени от Борисов още преди 4 години. Времето е достатъчно, за да са приключили каквито и да е ревизии и проверки, но не е огласено нищо. Борисов е бил информиран за резултатите със сигурност, защото такъв е закона и ДАНС докладва на премиера за резултатите от наредените от него проверки. Което е категорично доказателство, че Борисов умишлено е покрил всичко и е протакал, за да изтече давността, за която самият той казва, че се е поинтересувал и е знаел кога изтича!
Възможен е и варианта Борисов да не е разпореждал никакви ревизии, а да е лъгал нагло! Но лъжи, протоколирани в засдедание на Министерски съвет по отношение дейността на ДНАС си е също престъпление! БОЕЦ считаме, че Борисов е разпоредил на ДНАС да извършат рввизии на някои приватизационни сделки и след това е покрил тези, които уличават него и обкръжението му, а други изплзва за рекет и изнудване на пишман олигарси намазали от приватизацията. Сега Гешев разиграва някакъв пошъл цирк за нова ревизия на „приватизацията“! След умишленото протакане и изтичане на давността! Ако някой наистина иска да разследва приватизационните далавери, то първо трябва да разследва Борисов за укриването на тези престътпления и възпрепятстване на правосъдието! Но това няма да е Гешев. Кученцете на Пеевски е инсталирано, за да джафка, да хапе неудобните, да пази господарите и да разхожда каскета на Тодор Живков. До дни БОЕЦ ще обявим следващите си действия!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809511
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930