Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2020 17:26 - Скоро всички ще са болни от РАК, благодарим Ви, ГЕРБ! http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 137 Коментари: 0 Гласове:
0



Скоро всички ще са болни от РАК, благодарим Ви, ГЕРБ!   image

Бойко, спаси България или ни уреди с последно мъчително причастие!

Бойко Борисов спаси България като превърна страната ни в токсична територия на която населението до 2040 година го дават да бъде болно от РАК, с около 89% отровен въздух и канцерогенен прах като добавим и раковите патогени, които се спускат от самолетите и мръсната вода, като добавим фалшивата храна в големите търговски вериги ние сами избрахме да умрем от рак.

В кой магазин можете да намерите един чист и полезен продукт, че то вече такива и в аптеките няма като всичко качествено се подменя и заминава за Европа, а тук за нас заместители или както е модерно да се казва „имитиращ продукт“. Контрол няма никъде нито в храните, нито във водите, нито на въздуха, никъде, нито и при лекарствата, а единственият контрол е в наркотиците като там се следи как децата да взимат от по-голяма отрова обаче.

Това е висш пилотаж – да оставиш хората без избор и да им обясняваш какъв голям избор имат. Къде има избор в политиката ли, в храните ли, в качеството на живот ли?

     

Мафията с белите престилки ще довърши пъкленият план за изтребление на този народ кротък и мълчалив, послушен и стенеш от болка, но така е „мързелът не морял“ казват! Мори и най-много ще умрат от него, защото ви мързи да свалите хунтата, а тя води война срещу вас и скоро ще я спечели, малко ни остава на всички!

Спокойно скъпи съотечественици, поне бързо ще се мре! Мая Манолова каза „Време е да изхвърлим Боклука“! Хора, време е да изхвърлим боклука от България и Мая Манолова заедно с движение „Изправи се“ всеки ден се бори на терен. Липсата на Демокрация е факт и ние трябва да се борим за правата ни, за чистият въздух и чистата вода, за чистата храна и за правото на нормалност, правото на живот.

Някой трябва да каже истината в тази истина, която ни убива. Хора превръщат страната ни от рай в АД като отровената земя ще ражда болести и мутация, отровената вода носи смърт, а въздухът без който не можем ще ни убива бавно с всяко вдишване.

Време е да изхвърлим боклука преди той да ни убие, време е да се изправим, но това става с гражданска позиция, а не с пасивна опозиция това става с действие и обществен натиск. Какво е вашето мнение или вече сте се предали без мнение, без позиция, без утре за вас и вашите деца?

blife.eu


Четете още на: http://www.budnaera.com/2007-01/2007-05-29_07.html#ixzz6EPjaFU00
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия
Follow us: EpohalniVremena on Facebook



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808268
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930