Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2020 19:06 - Малоумна ГЕРБерска провокация срещу Радев в Русе! https://www.mignews.info/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 131 Коментари: 0 Гласове:
1



Малоумна ГЕРБерска провокация срещу Радев в Русе!
  Наркоман викнал два-три пъти срещу президента, медиите на властта лъжат, че е бил освиркан

  image image     Един единствен човек, който е добре познат в града като криминално проявен и наркозависим, викна два-три пъти зад тълпата срещу президента Радев. Активисти на ГЕРБ го снимаха и веднага клипчето бе разпратено до определени медии. Вече четем заглавия как президента е бил освиркан в града ни, а това изобщо не е вярно.

Честванията са уважени лично от президента президента Румен Радев, а случката с виковете се случва пред Паметника на Свободата в центъра на града. Там държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили приема почетния караул и приветства русенци.

След виковете мъжът, придружаван от полицаи е изведен далеч от събралите се за честванията русенци. Думите на хората потвърждават и някои медии в града. „РусеМедия“, която отразява подробно честванията в града пише: „Докато държавният глава се качваше по стълбите, за да произнесе празничното си слово, зад гърба на събралото се множество се понесоха викове „Предател“. Те бяха от страна на един човек, но по неясен начин стигнаха до национални медии с интепретации, че президентът е бил освиркван и е била искана оставката му.

След като мъжът, който смущаваше церемонията, не спря след направените му забележки и предупреждения, се наложи да се намесят силите на реда. Той бе изведен от четирима полицаи, тъй като оказваше съпротива. Впоследствие стана ясно, че мъжът е известен на полицията. Неофициално се коментираше, че е възможно да е бил под въздействието на наркотици или да е „платен клакьор“.

Местната медия отразява и още един скандал, случил се по време на честванията. На брифинг на ГЕРБ в общината е изразено силно възмущение, че венецът, който е трябвало да бъде поднесат от името на партията, не е бил официално обявен от водещия на церемонията. Според представителите на партията в града, това не е пропуск или случайност, а преднамерено действие.

Президентът Румен Радев днес отговори от Русе на обвиненията на ГЕРБ, че носи вина за освиркването на Йорданка Фандъкова пред паметника на Левски в София с думите: “Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление”.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702500
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031