Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2020 17:50 - КАТАСТРОФАЛНАТА ДИНАСТИЯ https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове:
0



КАТАСТРОФАЛНАТА ДИНАСТИЯ

22.02.2020 admin

  image  

Всички се чудим как така един цървул ни управлява вече десет години. Гледаме го и се изумяваме как допуснахме толкова неук и прост човек да ръководи древната ни държава. А всъщност трябва само да си припомним какво се случи тогава, когато никой не го приемаше насериозно.

Погледнете рептилската физиономия на снимката и си припомнете националните катастрофи, които роднините му ни причиниха. От момента, в който Сакс Кобург Гота стъпиха в България, нещастията и катастрофите вървят след тях. На дядо му Фердинанд дори е било забранено да стъпва повече в България след абдикирането си /направо изгонването/. Внукът му живя дълги години в ….Испания, близък е до испанското кралско семейство и до много от властващите арабски фамилии.

 

И когато дойде да си осребри наследството на гърба на наивния и възторжен народ, надяващ се на поредното оправяне, намери брилянтният начин да си отмъсти на българите за позорното изгнание. Натресе ни един прост телохранител да ни управлява. Като умело го пробутваше, издигна го, накара Петър Стоянов да го направи генерал-лейтенант въпреки липсата на предпоставките за това. Препоръчваше ни го като човек, който се бори с престъпността. А мутрата до него с кожената тужурка ръмжеше: „Ми колко е, ще се справя, то МВР-то е като една по-голяма охранителна фирма“. НДСВ го подкрепи отначало и му даде силен старт. А царчето продължаваше да кове отмъщението си срещу българите.

Случайно ли е, че именно Симеончо води ГМР като мечка на синджир из арабските държави да го препоръчва на хората, с които е близък? Погледнете снимката и си спомнете кой го заведе на това позорно посещение?

И случайно ли ГМР е избрал Испания и Барселона да укрие любовница и дете? И най-важното – пари! Може би с увереността, че при издънка Симеончо ще се намеси да му спаси кожата…И наистина ли Симеончо нищо не знае за тази къща?

Династията ни натресе поредната национална катастрофа, като ни сложи за цар един свинар. Защото ГМР има повече правомощия дори от монарх, който би бил ограничаван дори от някакво възпитание и класа.

Май е време отново да изхвърлим някои от България! Но този път да си платят за катастрофата!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841325
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930