Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2020 17:45 - Кварталите, в които живеем - разбити плочки, боклуци, дупки по пътищата... https://www.dnes.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
0



Кварталите, в които живеем - разбити плочки, боклуци, дупки по пътищата...

 Част от сигналите в Helpbook от изминалата седмица

 22 фев 2020 image

Снимка: Helpbook

В днешния обзор от Helpbook.info ще ви запознаем с множество проблеми, касаещи район "Младост“ в столицата. В един от тях ни изпратиха снимки на тротоарни плочки пред жилищен блок в ж.к Младост 1, които са в отчайващо състояние.

Видно е, че пространството пред блока прилича на минно поле - разкъртени плочки, отломки, дупки и локви. Нашият потребител е забелязал, че най-зле е положението пред вход А, но и пред другите входове положението не е особено цветущо. На една от снимките е заснета шахта в изключено лошо състояние - капаците са разнебитени и не е изключено някой да се спъне или пропадне в нея.

Пред същия блок се намира зарязана огромна камара изкъртена настилка. Вероятно плочите са служели като настилка в бивш търговски обект, според автора на сигнала, който не смята за редно всеки да си изхвърля боклуците където му хрумне.

В същия район друг наш потребител се натъкнал на зарязана каравана от години, която е паркирана наполовина на тротоара, наполовина в тревните площи. Молбата е за извършване на действия по премахването й, тъй като паркоместата в квартала са ограничени, а и гледката е далеч от естетична.

В близост е заснета ключова квартална улица в изключително лошо състояние. Цялата отсечка е осеяна с множество дупки, някои от които направо кратери. Потребителят апелира за извършване на спешен ремонт.

 Получихме повторен сигнал от Варна за останки от изоставен автомобил без регистрационна табела, който отлежава от години в междублоково пространство. Стикерът за технически преглед на автомобила е изтекъл още през 2016 г. Авторът на сигнала моли за предприемане на действия по компетентност за отстраняване на автомобила, тъй като след предишния сигнал поради неясна причина отговорните органи не са открили въпросния автомобил при извършената проверка.

 Това са само малка част от получените сигнали през седмицата.

 Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 По публикацията работи: Анисия Иванова

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19834113
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930