Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2020 19:00 - МИСИРКИ, КЕЛЕШИ И ИДИОТИ ПРЕЧАТ НА ПРОСПЕРИТЕТА НА МУТРИТЕ https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 198 Коментари: 0 Гласове:
1



МИСИРКИ, КЕЛЕШИ И ИДИОТИ ПРЕЧАТ НА ПРОСПЕРИТЕТА НА МУТРИТЕ

27.02.2020 admin

  image  

Признавам размаха на Бойко Борисов, дори изпитвам нездрав респект към пълното му безхаберие за прости неща като възпитание, такт, цивилизованост и етикет. Предполагам, че поне две от тези думи трябва да ги търси в тълковния речник!

След като нарече четвъртата власт – медиите, „мисирки”, а български офицер и секретар на Президента Радев – „келеш”, днес Борисов се развилня и обвини някакви идиоти, че заради тях нямало да си купи нов самолет да си хвърка по международни срещи. А всъщност хората просто питаха необходимо ли е толкова много пари да се дават. И защо например не може като австрийския премиер да се вози на обикновен пътнически самолет. Убедена съм, че нищо няма да му падне, самолетът също!

 

Това е положението с просперитета. Той толкоз се старае, а мисирки и идиоти му пречат да просперира. Възмутително.

А още по-възмутително е, че никой не реагира. Ако някоя съседка нарече друга мисирка и идиотка, съдебното дело и вероятното скубане на коси и клетви до девето коляно не се разминават. Но когато министър-председателят нарича цял един народ мисирки, келеши и идиоти, всички му се радват и на никого не идва на ума да му тегли една в очите и да му каже какво мисли за него. Или пък да го съди като лично засегнат. Съжалявам, че не съм журналистка, за да осъдя заради подигравката с медиите. Защото, както казваме в Пловдив „Не съм пили, аз съм лъв!”.

Уважението към собствения народ е задължително за политиците. Защото те на теория са наши слуги, а цялата власт произхожда и се упражнява от името на народа. Тоест, ГМР упражнява властта от името на мисирки, келеши и идиоти! Какво да кажа, такива си го избраха, но защо останалите трябва да търпим тези обиди и подигравки с българския народ?

И бихме му простили донякъде просташкото поведение, ако поне се стараеше да направи нещо и за народа, а не само за личното си добруване и това на шайката около него. Но и това не се случва. Последен пример – тол-системата. Една години мислене, отлагане, спорове, а сега, след протести, отново изваждат 115 километра пътища около София и някои други градове. То бива, бива некадърност, но това направо цепи мрака. Явно нямат капацитет гербавите първо да направят обсъжданията, да изслушат хората и след това да правят карта на тол-системата. И да питам в този хаос, как да се ориентират хората? То управляващите се омотаха като патета в кълчища, а горкият българин, върху когото се упражняват законодателни и управленски безумия, какво да прави?

В България стана навик престъпниците да искат извинение от народа. Но аз искам извинение от мутрата. Искам извинение от министър-председателя, който си позволява да обижда българския народ с подобни думи. И извинение за непрестанните проблеми, гафове, лъжи и кражби на правителството!

Не че ще простя. Но така е редно! И ако някой не осъзнава какво изисква възпитанието и поста му, ще трябва да бъде принуден да го осъзнае!

Защото народът български е господарят на тази земя!

Елена Гунчева




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19829966
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930