Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2020 18:31 - КОЙТО НЕ ИСКА ДА РАЖДА БЪЛГАРЧЕТА, НА СТАРИ ГОДИНИ ЩЕ ГО ГЛЕДАТ ЦИГАНЧЕТА Автор: shtaparov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 156 Коментари: 0 Гласове:
2



КОЙТО НЕ ИСКА ДА РАЖДА БЪЛГАРЧЕТА, НА СТАРИ ГОДИНИ ЩЕ ГО ГЛЕДАТ ЦИГАНЧЕТА
Автор:
shtaparov  05.03 23:43

 
        КОЙТО НЕ ИСКА ДА РАЖДА БЪЛГАРЧЕТА, НА СТАРИ ГОДИНИ ЩЕ ГО ГЛЕДАТ ЦИГАНЧЕТА


   Човек колкото и да е млад,трябва да мисли за бъдещето а то не е розово за нации,които нямат добра раждаемост. Опитът показва че хора,които нямат достатъчно свои деца,често остават самотни на стари години и се налага да ги гледат съседи или социални асистенти. Къщите на онези,които си нямат свои наследници стават собственост на общината а тя настанява в тях бездомни семейства,които най-често са цигански. Така къщите на хора без собствени деца един ден стават цигански.

  Бездетните старци,които нямат достатъчно собствени близки са застрашени от същото- ако раждаемостта продължава да спада един ден ще се окаже,че всички социални асистенти са жители на ромските гета. По същата логика един ден може да се окаже,че и съседите на такива старци са вече само цигани,което ще ги изправи пред следния труден избор:

а) да се оставят в ръцете на циганите и да се надяват,че те ще ги гледат добре на старини.
б) да зарежат своите имоти и да постъпят в старчески дом,а къщата им да бъде наследена от общината и тя да я даде на бездомните цигани.


  Виждал съм такива къщи в идеален градски център: те винаги са били Български и никой не е очаквал,че един ден ще станат собственост на общината,понеже са останали без наследници. От години вече в тези полурушащи се къщи шетат цигански семейства- ту едни,ту други,ту трети. Българите,които са живели в тях отдавна вече ги няма- затова е станало така. Това се случва с къщите на хора,които не са пожелали да оставят повече свои наследници.

  Едно дете в семейството не е решение- никой не знае какво ще му поднесе съдбата а ако детето му отиде в чужбина или се ожени в друг град,той остава самотник до живот. Тогава е въпрос на време той или неговите имоти да попаднат в ръцете на цигани които са бездомни понеже са раждали повече деца,отколкото са можели да отгледат. Коренно различни са нещата в многолюдните нашенски семейства: техните къщи са пълни с живот,младите се грижат за старите а имотите са добре поддържани и като цяло изглежда,че тези родове имат бъдеще.

  Затова нашенци помнете- раждайте повече Българчета,ако не искате на стари години да ви гледат циганчета! Бъдещето на България е в ръцете на онези,които раждат много деца- техни ще бъдат един ден богатствата на страната и имотите на онези,които са останали без наследници! Ако не искате да видите любимите си къщи,квартали и дворове населени от цигански семейства,раждайте повече Българчета и не се бойте от никаква бедност: ако в едно семейство има много деца с качествен произход,все някое от тях ще се окаже талант или гений,който ще измисли начин да издържа останалите и да ги дърпа напред!

        image

  Ниският прираст рядко ражда гении- вижте биографиите на великите личности и ще видите,че един е трето дете в семейството, друг е пето,трети- шесто и т.н.! Основната причина да оцелее България в трудни времена е единствено онази,че семействата дори и да са бедни раждаха много Българчета- без тях нямаше да я има нашата Българска църква за която говорят,че благодарение на нея сме оцелели! Всъщност е точно обратно- нашата църква оцеля благодарение на Българите,а те оцеляха заради своята раждаемост!



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841664
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930