Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2020 17:15 - Проф. Дмитрий Еделев: Имаме и ваксина, и начин на лечение на коронавируса http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 168 Коментари: 0 Гласове:
0



Проф. Дмитрий Еделев: Имаме и ваксина, и начин на лечение на коронавируса  

image

Проф. Дмитрий Еделев: Имаме и ваксина, и начин на лечение на коронавирус

Правило е проветряване на помещенията на всеки 10 – 15 минути.Вирусът не обича чистия въздух.

Можем да произведем 20 милиона дози за 2 месеца и да я предоставим на целия свят

Ако се потвърдят всички руски изследвания – че нашата ваксина влияе на COVID-19, то до една година Русия ще може да предостави тази ваксина на целия свят.

Това каза проф. Дмитрий Еделев – водещ руски лекар и учен.

След като САЩ обявиха, че ще са готови с ваксина срещу коронавируса до 18 месеца, същото направи и Русия. С тази разлика, че тя съобщи как защитата вече е готова и ако се потвърдят изследванията, че тя пази от китайската зараза, може да е на пазара до 12 месеца.

Новината дойде от водещият руски лекар и учен проф. Дмитрий Еделев. В интервю за БТА той съобщи, че в Русия от 2003 г. се работи по ваксина срещу вирус, който определя като "бащата" на COVID-19. И ако сега се потвърдят всички изследвания, че тя влияе на китайския коронавирус, до една година Русия ще може да я предостави на целия свят.

По думите на Еделев разработката вече е тествана на мишки и на маймуни.

За 2 месеца Русия била в състояние да произведе над 20 милиона дози от нея.

Еделев подчертава, че белтъците на COVID-19 са като на ХИВ-1. "Това са белтъците на СПИН и затова руската система на активно третиране и лечение на заболелите са насочени против СПИН и до момента смея да споделя, че са най-ефективни при лечението на COVID-19", допълва ученият.

Той изтъква, че руската схема за лечение на коронавируса се състои от три препарата против ХИВ-1, като те са ефективни и затова на този етап в Русия няма смъртни случаи, а само оздравели.

"Две са прогнозите ми.

Оптимистичната - че ние ще оживеем.

И песимистичната прогноза е, че ако в скоро време ние не го овладеем този COVID-19, то той ще се превърне в петата най-страшна международна инфекция, какъвто е грипът и други заболявания.

Всичко ще зависи от това дали ще успеем да го локализираме. Ако не успеем да го локализираме, той ще се превърне в постоянна инфекция, която ще се завръща ежегодно. Тази инфекция е много по-опасна и сериозна от грипа по своя летален изход", предупреждава професорът в интервюто си за БТА.

По думите на Еделев температурата, при която COVID-19 загива е 56 градуса, а заразяването става чрез докосване на очите, носа и устата.

"Най-рисковите са мъжете след 51-годишна възраст. Те боледуват два пъти повече от жените. Мъжете над 40-годишна възраст боледуват и се заразяват два пъти повече от младежите.

Децата боледуват много, ама много рядко и това се дължи на особеностите не на COVID-19, а на неговия "баща" CARS, при който почти нямаше болни деца. Те могат да го пренасят, при това те самите не се разболяват", посочва експертът.

Проф. Еделев препоръчва да се въздържаме от:

Консумация на сурови и необработени храни;
Студени закуски и предястия;

Той съветва да:
Пием вода от проверени източници;
Да пием топли напитки;
Да се храним с гореща супа или изпечено основно ястие;
Да приемаме селен.

Селенизацията на организма е изключително важна. Именно затова в много страни активно се използват храни с богато съдържание на селен. Това са бразилски ядки, чесън, джинджифил.

„Ние установихме, че разболелите се от COVID-19 с дефицит на цинк боледуват много по-сериозно от хората, които нямат дефицит на цинк. Цинкът – това е вторият микроелемент, за който до момента никой не спомена, но ние в Русия, вече имаме научни изследвания, показващи, че кръвта на заразените и боледуващи от COVID-19 почти не съдържа цинк. При тях е налице дефицит на цинк. Така че цинкът е вторият елемент, на който всички трябва да обърнат внимание.

Цинк в големи количества съдържат животинските продукти, морската риба, черният хляб.

Цинкът се съдържа в елдата, в стридите, месото, фасула, ядките“, обясни проф. Еделев.

„В Русия ясно изведохме защитните правила и те са:

хората, работещи по няколко души в помещение ги разполагаме на разстояние 3 метра един от друг. Това важи за всички фирми и учреждения, където служителите работят в общи зали.

3 метра е безопасното разстояние за седящите на бюра. Ако човек е прав – то безопасното разстояние трябва да е 6 метра.

Второто правило е проветряване на помещенията на всеки 10 – 15 минути и това е абсолютно задължително.

Вирусът не обича чистия въздух.

И на трето място – в помещенията с много служители ние монтираме закрити кварцови лампи“, разказа проф. Еделев. 

Кой е проф. Дмитрий Еделев?

Дмитрий Аркадиевич Еделев е доктор на икономическите и на медицинските науки, Doctor of Bisiness Administration (DBA, Switzerland), професор. Действителен член на обществената организация „Руска академия на естествените науки“.

Почетен работник на висшето образование на РФ. Научен ръководител и директор на Арбатклиник.

Президент на Националния проект „Здраве на нацията“.

Член е на съвета на Руската обществена организация „Руско екологично общество“.

Куратор е на програмата „конвергентно лидерство“. Водещ е на постоянното предаване „Здравословно хранене с доктор Еделев“ на Медиаметрикс.

Русия никога не е укривала технологиите си и смятам, че ако ваксината бъде потвърдена, то Русия ще предостави на всички страни в света аналога на производство“, категоричен е Еделев.

„В Русия има ваксина, която е била разработена срещу вируса от 2003 година (коронавирусът САРС – бел.ред.), тази ваксина в Русия я има, разработката съществува, тя вече е тествана на мишки и на маймуни, и ако се стигне до заплаха за човечеството, то Русия е готова да произведе за два месеца над 20 милиона дози от тази ваксина“, посочи той.

Професор епидемиолог от Харвард:

От 60 до 100 милиона души ще умрат от коронавируса през 2020 г. COVID-19 вирусът има белтъците на HIV1 – това са белтъците на СПИН, и затова руската система на активно третиране и лечение на заболелите са насочени против СПИН-а, и до момента, смея да споделя, че са най-ефективни при лечението на COVID-19.

Източник/ци: http://epicenter.bg/


Четете още на: http://www.budnaera.com/2007-01/2007-07-26_07.htm#ixzz6GaAyKDel
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия
Follow us: EpohalniVremena on Facebook



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19700782
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031