Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2020 18:59 - Да, коронавирусът е БИООРЪЖИЕ с генна последователност, която е възможна само ако е генетично модифицирана в лаборатория Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове:
1



Да, коронавирусът е БИООРЪЖИЕ с генна последователност, която е възможна само ако е генетично модифицирана в лаборатория     Вестник ЗОРА Posted on March 14, 2020, 5:00 pm     12 secs

Истината за новия коронавирус започва да излиза наяве чрез сферата на независимата наука с нови изследвания, сочещи странни аномалии в генетичната структура на вируса, които предполагат, че е повече от вероятно той да е биологично оръжие.
Публикувано в онлайн списанието bioRxiv, проучване установи, че новият коронавирус съдържа „ключови структурни протеини“ от ХИВ. Озаглавен, „Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag”, документът идентифицира четири уникални вмъквания в гликопротеина на вируса, които не присъстват в никаква друга форма на коронавирус, което означава, че този е съвсем различен.
Документът навлиза в допълнителни специфики за това, как тези вложки не изглеждат естествени, стигайки до извода, че инженерството на нов коронавирус с тези необичайни генни последователности „е малко вероятно да е дело на природа“, като отново посочва неговия неестествен произход.
Почти никой не знае за това проучване, тъй като мейнстрийм медиите го игнорират, както и последиците от него. А независимите медии като Zero Hedge, които се осмелиха да съобщят за него, сега систематично се цензурират от Twitter и други социални медийни платформи за разпространение на „дезинформация“.
„Всяко предположение, че коронавирусът е проектиран като биологично оръжие, трябва незабавно да бъде елиминирано“, пише Майк Адамс, здравен рейнджър, за ситуацията.
„Медиите се стремят да обвиняват за това Майката Природа – т.е. прилепи, змии, морски дарове и др. – вместо човешките същества, които си играят със смъртоносни биологични оръжия, предназначени да погубват човешкия живот.“
Пускането на коронавирус беше случайно или умишлено?
Въз основа на информацията, представена от Zero Hedge, който сайт е забранен от Twitter, изглежда, че новият коронавирус всъщност е произведено биологично оръжие. Остава въпросът дали случайно или умишлено е бил освободен.
Д-р Пенг Зу, Доктор на науките, за който Zero Hedge обяви, че е работил със смъртоносни вируси в Института по вирусология на Ухан, много лесно би могъл да се включи в изследванията на този конкретен вирус. Или е възможно той да е разработен нарочно като скрито биооръжие, за да освободи хаоса по света.
Имайте предвид, че горепосоченото изследване е оттеглено, което означава, че някой е попаднал на изследователите, които са го публикували и ги е притиснал да го оттеглят, вероятно защото съдържа твърде много истина.
Очевидно има много повече от историята, отколкото всички ни разказват и показват, и въпреки това корпоративните медии продължават да публикуват лъжи – или изобщо нищо – за истинския произход на новия коронавирус. Всички се очаква просто да повярваме в разказа, че прилепите и змиите на пазара на морски дарове причиниха това, случаят приключен.
„Без съмнение авторите на този конкретен документ са били достатъчно заплашени да преразгледат своите заключения и скоро ще бъде публикувана актуализация на оригиналната им книга, която ефективно отрича всичко, което са заявили в оригиналния документ“, твърди Адамс.
„Криминалното крило отново показа твърдата си ръка, разбира се, и тази тактика да заплашва учените със загуба на финансиране, да бъдат в черния списък или дори физически заплашвани и убити, изобщо не е необичайна.“
Времето ще покаже, тъй като очевидно има твърде много истина, за да се справи широката общественост, така че трябва да бъде задушена и погребана, поне засега.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19805877
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930