Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2020 19:10 - До собствениците на блога - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и ПРЕДЛОЖЕНИЕ Автор: lexparsy
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 223 Коментари: 0 Гласове:
2



До собствениците на блога - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и ПРЕДЛОЖЕНИЕ
22.03 18:46

 [quote=milady]мухлюю, с мухлюю..
се сбира - Еклисиаст..
 ша ти сбера лимките,потрай..
  нямам г.кефф за такива Онлайн лайна..с говорни дефекти..
  всеки си избира..мястото в локвата..
  нали,пелтекосбъркан
  аз,Джулия, първата и последната..[/quote]
---
[quote=apostapostoloff]Пак си гинатворил едни-
мътни и кървави... Предполагам, че баба Юла Миризливото пак ще ти свие сърмите...[/quote]
---
   Понеже единственият отговор  от модератор  на мое оплакване  гласеше  "Моля дайте конкретен пример", това са коментари само от тази сутрин получени в рамките на минути, от "хора" които очевадно седят на "една маса", която вие сте им послали в този блог. Това се случва при всеки мой опит да коментирам при приятел, който също ги е допуснал!
   В противовес на декларираните от Вас права на пишещите, тази практика на публични обиди, подигравки, клевети и интриги, ЯВНО е толерирана от Вас откакто съществува блога! Така наречените "хейтъри", ежедневно, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И С ВАШЕ ЗНАНИЕ, посещават постингите на позитивно пишещи хора, с обиди и провокации, възпрепятстващи споделянето им! Освен престъпните и неморални щети, напусналите блога както и ограничилите коментарите си (както и аз) са стотици, и то подбрани като жертви добронамерени и вдъхновени за споделяне хора!
   Навярно ще отговорите, че може да се откажем да пишем в "безплатния" блог?! Не, не се приема!  Защото всеки е подлъган да остави стотици, а някои хиляди лични записки, споделяния, поезия и т.н... Въпреки това много хора го сториха само от отвращение че са пребивавали... 
    В случая аз приемам тази агресия като перманентен психически тормоз, който се отразява не само на настроението за денят ми, но и на оцелялото ми чувство за достойнство!
   Вашата подкрепа, толериране и даже стимулиране на тези порочни действия е очевидна, даже само от програмните средства, които сте предоставили за манипулация на избрани, не само модератори, но и блогъри! А аз провокирах и пазя коментари, които показват Вашата съпричастност и даже заплахи от Ваше име!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО ли?
   Ами, не знам докога ще си мислите, че сте недосегаеми, както управляващите държавата ни, и вечно прикрити зад мълчанието си?
   Не си ли помисляте, че тези, на които им е писнало да се забавляват примирено зад овчето си малодушие, може да ви покажат лицето, ако не в съда, то пред огледалото на собствената ви съвест? Дали пък не разчитате на Евро-Атлантическата толерантност, когато станете известни?
    Може да възнамерим истината да изплува! Само си припомняме, че колкото по-дълготрайна е търпимостта, по-голям е и съдът в който се пълни до преливане! А и не се знае, дали чергите, кой каквито си ги е тъкал, няма да го потрупат ненадейно!

   ПРЕДЛОЖЕНИЕТО, което споделящите в блога на първо време Ви предлагат, е да се възползвате от задължението и правото си, да ограничите перманентното мародерство на единици хора с множество никове.
   За програмистите ви май ще е сложно, но за вас е много просто да ограничите персонално достъпа на нарушилите декларацията ви в блога, временно или перманентно, в зависимост от преобладаващите оплаквания.

П. П. Не се надявам на съдействие, но споделям на приятели, че от година, само минути след като съм логнат, излизам "анонимен" в коментари. (независимо от компютъра или браузъра) И получих предупреждение че някой злоупотребява с прозвището "анонимен" и подписа ми Лекс. Но това остава да тежи на съвестта на някоуи "професионалисти",  защото приятелите ми познават моята добронамереност и изразните ми средства.

   Заявявам също, че се въздържам да коментирам добри приятели, които допускат без модерация в постингите си обидни и подигравателни коментари даже и да се забавляват сами с тях! Защото е очевидно, че с ВСЯКО ДОПУСКАНЕ НА ТЕХЕН ОБИДЕН КОМЕНТАР СИ ПОСТИГАТ ЦЕЛТА, но и стимулирате веднага да нападат и събеседниците ви с коментари или лични съобщения! Написах с главни букв, Защото никой така и не го разбра! :(((

-------
   Запазвам си правото да споделя написаното на приятели, и даже с институции, имащи социални и нравствени ангажименти към нас.

*Доста често имаме проблеми и аз в момента имам с един трол,но и не само с него.Проблем имам и със свободата на словото,с орязаните ми инструменти за публикация.Коментирам това в знак на солидарност,защото освен колегата с горния пост и други имат проблеми,но всеки надал глас си остава сам и останалите блогъри си траят и мълчат,мълчат...Ето това е най-противното в случая,защото,ако повече от тях изразят съпричастност,би могло да има резултат! Ама,карай!..
Н.М.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791905
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930