Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2020 22:28 - Смело, българи, диктатурата е на ръба! Само едно последно усилие и ще се сгромоляса! https://www.informiran.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.03.2020 22:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Смело, българи, диктатурата е на ръба! Само едно последно усилие и ще се сгромоляса!


Български емигрант съм в САЩ. Тук, във Флорида хората се отнасят изключително спокойно към уж силно смъртоносния коронавирус.
 Първо, никой по улиците или в хипермаркетите не носи тези смешни маски. Лекарите казаха по ТВ-то, че те въобще не предпазват, а американците гледат много телевизия.

Страх от коронавируса тук няма, но пък витае друг един страх:

Голяма част от янките са убедени, че зад тая мъгла се спотайва нещо друго. Съмняват се, че може в един момент собственото им правителство или стоящи зад него тъмни сили, да тръгнат срещу народа.

Това тук в Щатите се брои за постоянна опасност и неслучайно са си го закрепили в конституцията още преди 200 години.

Само в техните закони е упоменато, че ако в даден момент правителството тръгне срещу народа, то последният има правото да го свали с оръжие.

Затова и американците масово са въоражени. А в пика на корона-кризата изкупиха мунициите от оръжейните магазини. И да свалят антинародното си правителство с оръжие не го считат за свое право, а за задължение. Говорят си го публично и често. Имат си даже и такива структури. Наричат ги Militia. Които се активират в два случая: ако властта се самозабрави или при външно нападение над страната.

В България такива структури няма и въпреки че Властта на ГЕРБ отдавна се е самозабравила, геноцидът й срещу народа продължава по план… без да има кой да я спре. Какъв го дирим 3 милиона вече навън, бе. От хубост не сме излезли, ами да спасим кожите.

5 пъти ГЕРБ ми саботираха бизнеса, 3 пъти ме фалираха, рекетираха ме, затваряха ми обекти… Последният фалит, от който така и не можах да се съвзема, ме завари с деца на 1 и 3 години. Почти ни унищожиха физически. Всичко загубихме. Майната им на парите – печелят се… Но големият удар беше, че ни унищожиха вярата. Това загубихме – вярата, че можем да направим нещо в родината си.

И вместо да си правим бизнеса в България, със съпругата ми избягахме да го въртим тук, в Щатите. И така вече 6-та година.

Често плача, като гледам ужаса, през който минавате обични ми сънародници.

Вие сте в тиха, необявена и неосъзната гражданска война. Налице е разломно противопоставяне – гербеджийницата срещу собствения й народ. А Борисов и мафиотската му шайка могат да бъдат свалени само чрез бунт! Не мирен протест, а масов и отчаян народен бунт. За такъв не са ни нужни много хора. 20 хиляди в София са достатъчни. Такива бих нарекъл мъже с топки. Педалите с яйчниците и кошниците с лицемерни „граждански права“ да стоят настрана.

20 хиляди български мъже с топки. Мечти ли са това?! Но като погледна, в родината си виждам само едни млади, нежни медицински сестрички. По – бойни и смели от мъжете излязоха… и мадурите им по големи. Срам! Срам! Кой Цар, Княз, Кан е изпращал на бойното поле жени, бе Ганьовци. А вий оставихте тия нежни момичета сами да се борят и за вашият живот. Не за интересите и благосъстоянието, а за живота ви. Да се говори за печалба вече е нелепо, днес, когато трябва да спасяваме душите от дявола и живота от смъртта! Обичам ви, а ме боли. Господи, колко ме боли!

Пламен Пасков от колко време ви говори да се въоръжавате… не само с търпение? Подтекстът е бунт… всенароден и помитащ. Бунт за спасение! Или още не сте го проумели, обични мои… роби български!

Защото с разходки по улиците се сваляше власт в едни отминали вече години. Друго е вече времето, не го ли виждате. Властта се гаври с вас и ви убива духовно и физически ежедневно, как като се приберете вечер, гледате жените и децата си в очите, Как бре, братя, как…

Какво ви стана? Тая държава да загубим,…от красива по красива. Мъка,… ще ме спука.

Какво имаме ние, какво имат тия янкита. Хумуса на почвата им тук, във Флорида, 2 сантиметра. Имали палми… И?… Гледаш ги точно една седмица и после не ги виждаш. И всичката им работа такава – пластмасова.

А нашето гледаш, гледаш… пълни ти окото, оттам и душата. Красиво, та се пука, а очите ти отворени като рилски езера, кат керечьови петна, не мож ги затвори. И тая една педя райска земя не сколасахме да опазим.

Времето на мирните протести приключи. Революция е нужна! Имаме исторически, времеви прозорец отворен. Ако ли и него изпуснем, в близките години бунт не може да стане… Нещо ми затихвате обаче, имам чувството че гледате как да гушнете букета първи. Че да преварите нацията и държавата. Че е тежко да ти умират пред очите. Натам сте се насочили, това ще последва от днешното ви бездействие.

Диктатурата на ГЕРБ е на ръба, само едно усилие ви трябва. Едно и последно… Не оставяйте тая пасмина чужди агенти дето ви управлява, пак да ви излъже.

Вие сте над тях, вие сте и изгрева, и залеза, и водата, и огъня, вие сте и брашното, и маята, а накратко – народа на Бога.

Знайте го, чувствайте го, виждайте го. Всичко е позволено на Народа на Бога, освен едно – страхът! Връщам се да се боря с вас! 

Антон Божилов, Флорида, САЩ

*Ами ти защо не хвана тоягата бе,Антоне,ами избяга? Не само ти.И сега отдалече даваш акъл на пенсонерите,дето останаха тук. Помниш ли: "Една птичка пролет не прави?!",като се опитвахме да ви вдигнем. А сега знаеш ли колко птички, една по една излетяхте от Майка България? Таман три милиона! И сега от далече, веете знмена,играете хора и давате акъл,искате да гласувате,че и упреквате. Не става така брат.За всичко си прав и хубаво си видял как е у другите,ама "селото не е излезло от теб",дето има една приказка.Щото не сте патриоти! ИСТИНСКИ! Боли ви, ама това не стига,треба "глава и имот да заложиш!" Та хубаво пишеш,право,ама си елате,както навремето си идваха синовете и на богатите да се бият за Майка България! Пък сега, само давате акъл,от далече. Дано си ме разбрал и дано стигне да тебе,макар да се съмнявам за файдата! Н.М.

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698385
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031