Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2020 18:13 - ТОВА Е КОШМАР! ТАКА НИ УБИВАТ! Не вируса, а мафията, алчността и некадърността на нашите управници ни убиват! https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 144 Коментари: 0 Гласове:
0



ТОВА Е КОШМАР! ТАКА НИ УБИВАТ! Не вируса, а мафията, алчността и некадърността на нашите управници ни убиват!

02.04.2020 admin

  image  

Публикувам снимки от Инфекциозното отделение във Видин в момента! Картината е потресаваща. Днес Щаба обяви първият случай на заразен с коронавирус във Видин. Преди две седмици съобщиха, че заразените ще бъдат настанявани в това отделение. Във видинската болница НЯМА НИТО ЕДИН инфекционист! Тогава БОЕЦ пуснахме видео как изглежда отделението от вън и зададохме няколко въпроса към управляващата ни мафия, които нямат отговор и до днес. Вируса обаче вече е при нас и положението е ужасяващо, както за пациентите, така и за медиците!
ПИТАХМЕ, как така за стадиончета в безлюдни села има десетки милиони, а за болници и заплати на лекари и сестри пари няма?
ПИТАХМЕ, как така за къщи за тъщи с басейни с минерална вода има стотици милиони, а в болниците няма топла вода?
ПИТАХМЕ, как така в цяла област Видин няма нито едно инфекциозно отделение, а в общинската болница са затворени няколко отделения, а в същото време във всички общини има офиси на ГЕРБ с щатни служители?
ПИТАХМЕ, как така инфекциозно отделение във Видин е санирано, боядисано и със сменена дограма от вън, а вътре е морга и не работи от над десет години? Как така за стиропор , за асфалт и бетон има милиони, а за здраве пари няма?
ПИТАХМЕ, как така за любовницата на Бойко Борисов има къща в Барселона , а за болните българи има опикани дюшеци и кревати с ръждясали пружини?
ПИТАХМЕ, как така за мис Бикини има магазин на Шервиньо, а в село Майор Узуново, видинско СЕГА няма магазин за хляб дори и старците гладуват?
ПИТАХМЕ, как така за Домусчиев, за депутатите и свинеподобните управляващи има частни клиники, масови тестове и специални грижи, а за гражданите – крематориуми, като този на снимката и карантина под заплаха от затвор. И не се лъжете, подобно е положението в 90% от болниците страната извън столицата.
СЕГА не питам вече , а заявявам, че ако мой близък бъде установен с коронавирус НЯМА да изпълня карантината, НЯМА да позволя да бъде вкаран и убит в този концлагер, а ще го натоваря в колата и ако трябва на таран ще мина през КПП-тата им, но ще го закарам в същата частна клиника, или във ВМА, където се лекуват свинете. Защото и гражданите имаме право на здраве, грижи и живот, а не само изродите, на които плащаме заплатите, за да ни грабят и лъжат. Не ме съдете за думите, които ползвам. Истината в държавата на мафията е грозна, но това не я прави по-малко истина. Истината, че ни управляват мутри, ченгета, изроди, крадци и престъпници без съвест и морал! ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЩЕ ТЕГЛЯТ, а една тоалетна за болните няма? КОЛКО МИЛИАРДА ИЗЯДОХТЕ до сега, защо НЯМА?
Обръщам се към симпатизантите и членовете на БОЕЦ с апел за максимално споделяне. Снимките не са, за да ви плашат, а за да ви събудят. Да осъзнаете, че вируса няма да ви убие, но мафията не прощава и рано или късно стига до всеки. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива по различни начини. Алчността убива. Корупцията убива. Некадърността убива! И убийците имат своите имена и адреси – Борисов, Горанов, Гешев, Цацаров, Златев, Минев, Гергов, Какракачанов, Симеонов, Първанов, Пеевски, Сидеров, Доган, Цветанов и тн.
Поклон и респект към лекарите, сестрите, лаборантите, фармацевтите, аптекарите и търговските работници, които сега са на първа линия! Само за информация, едно от първите искания на сестрите, които протестират от над една година и управляващите ги нарекоха терористи е, за добри условия на работа, за да могат да се грижат пълноценно за пациентите си!
НЕЗАБАВНА оставка на Борисов и правителството на мафията!
И на генерал Мутафчийски искам да кажа няколко думи ЕЛАТЕ във Видин, г-н генерал, лично ще ви посрещна и разведа! И си облечете черната униформа, ще е подходяща! Едно е да крепите властта на мафията и да ни „съобщавате” колко навременни били действията на правителството и „премиера Бойко Борисов” и какъв „голям дарител” е Пеевски, а друго е да видите с очите си в каква кочина са превърнали държавата ни! Едно е да четете статистика, а друго е да броите труповете лично. Едно е ви задават въпроси мисирките, друго е да отговаряте пред гражданите. Елате, ще ви разведа в болницата и из гробищата, даже второ напълнихме. Болницата е на умирачка, но гробището е препълнено и се „развива” стабилно! И прочете предложенията, които БОЕЦ ви изпратихме още на 13.03, не е страшно. Чакам ви.
02.04.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image image image image   image    



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19826765
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930