Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 17:11 - ДЪРТ БОДИГАРД ПРЕЗИДЕНТУ ДУМАШЕ… https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 132 Коментари: 0 Гласове:
0



ДЪРТ БОДИГАРД ПРЕЗИДЕНТУ ДУМАШЕ…

03.04.2020 admin

  image  

Странно как при премиеринът ни се забелязва силна деградация по отношение на възпитание и интелект. Не че ги е имал в излишък, да отбележа! Но напоследък явно напрежението започна да му идва в повече и да си изтървава нервите. Такива чутовни гафове с изказванията си никога не е имал преди това. А тази година – то не бяха „мисирки”, то не беше „будали”, какво ли още не. И понеже е на възраст, когато не върви да му обършеш един задвратник и назидателно да му напомниш правилата на възпитанието, ситуацията става все по-неспасяема.

Днес например ГМР, в деня, в който почина бащата на Президента Радев, си позволи да нарече държавния глава „дърта свекърва, ама от тия, най-злите”. Дори в махленска свада подобно изказване би предизвикало неодобрителни погледи и коментари. А така да се обръща министър-председателят към държавния глава, е, меко казано, скандално и отвратително.

 

Никой не му е виновен на Борисов, че го разследват за пране на пари. Никой не му е виновен, че не може да се справи със ситуацията в момента. Никой не му е виновен, че е неадекватен. Подкрепян от недоуважени лелки и бивши и настоящи мутри, ГМР си въобразява, че може да продължава все така, просто защото интелигентните и образовани хора са в пълен шок от явлението „Мутра начело на държавата”.  Но все пак всяко нещо си има край.

Президентът Радев зададе въпросите, които всички ние си задаваме и каза това, което всички ние, българите, обсъждаме помежду си. Там, където властта е прекъснала отдавна връзката си с хората, резултатът е трагичен. Точно затова и Президентът постави въпросите, които самото правителство трябваше да разгледа и да дискутира с обществото. Извънредното положение излезе извън контрол. Не е нормално толкова дълъг период да се предлага, при положение, че в една Италия жертвите са хиляди, а извънредното положение се удължава само с 10 дена. А тук, в България, редом с извънредното положение, вървят и напълно неадекватни мерки на правителството по отношение на икономиката и засегнатите хора. Както и разбира се, с повишено внимание – нов десетмилиарден заем! Разбирам и ГМР – ами ако се окаже, че я имаме 1000 заразени, я не, как ще се оправдае за вземането на заема и за похарчването му – не се и съмнявайте, че много бързо ще го усвоят?! Но защо все на наш гръб?

Крайно време е някой близък до Борисов да му припомни основните норми на възпитание от първите седем години. Явно майка му не го е научила. И училището  – също. То като търчиш с филии с мас, няма и как да научиш как да се държиш извън футболното игрище!

  • ГМР – Главна Мутра на Републиката

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707564
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031