Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2020 19:34 - Без слънце няма имунитет срещу корона, ваксината е измама - нямаме и за грип: проф.д-р Ст. Монтанари https://19min.bg/news/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Без слънце няма имунитет срещу корона, ваксината е измама - нямаме и за грип: проф.д-р Ст. Монтанари image Свързани новини
  • image Генералски лъжи

    Това е градската градина в София в 14,30 ч. ...

  • 0,37% смъртност в огнището на коронавируса в
  • И в Испания грипът бие в пъти К19
  • Оздравелите с 364 повече от новозаразените в
  • Фейк ли е смъртността С корона у нас?
  • 69 старчески дома в Бергамо, затова са
  • 101 311 грипозни у нас при първия случай на
  • Слънцето е лек срещу вируса
  • Пушачите не са по-защитени от хибридната
  11.04.2020 

„От болест и зараза умира, който иска да умре, а който иска да живее – преживява”! Това казва в интервю проф.д-р Стефано Монтанари от центъра  Stelior в Женева, директор на лабораторията по нанодиагностика в Модена – един от най-ударените от коронавирус градове в Италия и Европа, консултант на главната прокуратура на Италия и националната й армия, автор на многобройни научни публикации, включително по пневмология,  който през последните 20 г. открива много болести и патологии, съвместно със съпругата си Антониета Гати, през 2012 влязла в листата на 32 най-уважавани учени в света.

Професоре, какво е коронавирус 19 всъщност?
Химическа верига от фамилията на коронавирусите, от които иаме хиляди, включително баналната настинка често се дължи именно на един коронавирус. Интересен е с това, че в повече от половината случаи хората не го усещат, нямат симптоми, но пък атакува белите дробове на много възрастните хора, които имат вече придобити нелечими заболявания и твърде нисък имунитет, атакува силно и пушачите.

Къде е роден?

Разсмиват ме версиите за прилеп или змия от пазар, а защо не еднорог? Дори естествено появил се, не е трудно той да е бил модифициран лабораторно и нарочно или погрешка да е излязъл оттам.

Защо смъртността в Италия е толкова голяма?

Правим масови ваксинации на много възрастните хора с ваксини, които отслабват организмите им допълнително. Една ваксина вкарва нов вирус на мястото на стария, за да се създадат антитела. Получи се така, че във времето на създаването на тази реакция ги
атакува коронавирусът. Това се вижда и от официалните данни на Висшия здравен институт на Италия – съвпадат териториите на ударно ваксиниране на много възрастните хора и на смъртността им С коронавирус. Това е важно уточнение, защото те почиват ОТ други патологии – нелечими заболявания, които вече имат в 99,2% от случаите пак според данните.

Значи ли, че не вирусът е толкова смъртоносен, колкото здравната система?

Точно. Проблемът е липсата на подготовка за извънредна ситуация с пневмонии, тъй като 10 години нашите политици не правят нищо за болниците, които закриват и особено инфекциозните, намалява персоналът, не можем да задържаме добрите кадри, режем пари от образованието и подготовката им, от материалното осигуряване на здравната система. Няма как при това положение да се създават професионални екипи и да се задържат хората в системата. Скандално е, но имаме само 4 места за интензивна терапия на 1000 души. Това е една корумпирана система,  която нещо, което струва условно 10 евро, се плаща 20, поради което парите никога не достигат и така се оправдава рязането на всичко. Освен това, лекарите са превръщани в чиновници, което им пречи да се занимават с истинската си професия.

Помагат ли маските и ръкавиците?

Ръкавиците пречат на влизането в контакт с вируса на собствените ни гъби и бактерии. Маските са безполезни, защото вирусът може да влезе н гореми количества през тази видима, но неефективна защита.

Правилно ли е затварянето на хората у дома без слънце?

Казват ни да се заключим вкъщи, а трябва да е точно обратното. Слънцето е незаменимо за набавяне и обмяна на витамин Д, без който няма имунитет. Липсата на слънце оставя беззащитен организма не само срещу този вирус, но и срещу още множество патогени. Изобщо не говоря за психическите измерения – депресии, страхове, които също вредят на имунитета. В началото на кариерата си работех в Швеция и моят ръководител винаги казваше: „От болест и зараза умира, който иска да умре, а който иска да живее – преживява”!

Чакаме ваксина, да се надяваме ли на това?

Това е автентична измама! Ваксина за грип и настинка, за подобни вируси няма. Ваксина има за болести, за които може да се изгради траен имунитет като морбили, варицела и т.н. Моят професор – самият Луиджи ди Белла е авторът на фразата, която все ни повтаряше, а отдавна е станала народна мъдрост: „Грип се лекува с медикаменти за 7 дни, а иначе минава за седмица”. Най-лоши са т.нар. поливалентни ваксини. Какво са те? Пари. Пари за фармацевтичните компании, включително от тях за лекарите, които ги приемат. В Италия вече 33 г.

нямаме истински експерименти и контрол върху ваксините. Това е единственият продукт в светаь който не търси клиенти – обратно, те са задължени от държавата да си го купят. И е единственият продукт, за който продавачът му не носи никаква отговорност – гражданска, административна, наказателна, каквото и да причини като страничен ефект на лекувания.

Значи ли, че ако сезонните ваксини според Вас са имама, въховната е така чаканата ваксина за коронавирус?

Разбира се. Но без съмнение ще задължат 7,5 млрд. души да се ваксинират с нея. Затова е и надпреварата кой ще я пусне пръв. Още през 2017 г. се продаваха облигационни заеми за финансиране на ваксина за голяма епидемия през 2020 – 21 г. Какво обаче означава сегашната ситуация за хората? Имате пицерия и ви принудиха да я затворите. Сметките си текат: наеми, заплати, данъци, режийни. Не казват докога ще бъде така – пускат по някоя дума, че ще продължи до октомври. Стоите си вкъщи и се панирате, парите се топят. Появява се един готин тип и ви предлага условно 1000 евро за пицерията, която вече и да искате не можете да отворите отново. Продавате на безценица и го имате за светец. Примерът показва какво ще се случва с бизнесите, с фирмите, които ще бъдат погълнати от тесен кръг хора. Всеки от тях ще направи огромни пари и ще иска на всичко отгоре да го имаме за светец и герой.

Gmnotizie.com

 






Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697664
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031