Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2020 19:35 - Бушоните свършват, накрая ще изгори Главният! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 365 Коментари: 0 Гласове:
0



Бушоните свършват, накрая ще изгори Главният! Posted on 11.04.2020

БУШОНИТЕ ГОРЯТ И СЕ ЗАМЕНЯТ, А БОРИСОВ ВСЕ ИЗЛИЗА ЧИСТ!

image

  1. Катастрофата на пътя край Своге, отнела живота на 20 човека

От  БОЕЦ разкрихме след запитване по ЗДОИ и огласихме, че кметът на гр. Своге е изпратил още февруари 2019г. писмо лично до Бойко Борисов за дефектите на пътя след ремонта от близката до властта „Трейс“. Показахме писмото и двата протокола към него. Внесохме сигнал до прокуратурата срещу Бойко Борисов през април 2019г за разследване на примиера, по който няма никакво развитие. Под натиска на Борисов, за да спаси кожата и властта си и за да се укроти общественото недоволство, след инцидента с поста си се разделиха министрите от кабинета на ГЕРБ – на вътрешните работи Валентин Радев, на транспорта Ивайло Московски и регионалното развитие Николай Нанков подадоха оставки. Към момента имаме 20 гроба, а виновни няма.

  1. „Къщи за гости“

След разследвания на  Биволъ и подадени от БОЕЦ сигнали до прокуратурата и Европейската комисия и под натиска на обществото оставки подадоха заместник директора на Държавен фонд „Земеделие“, заместник министър на икономиката Александър Манолев и министърът на земеделието Румен Порожанов. Борисов пак нищо не е знаел, че неговите хора са лапали „мазнинката“.

  1. „Апартаментгейт“

След разследвания на Свободна Европа, АКФ, Биволъ, Фрох Нюз и други медии се разрази скандала с ниските цени на жилищата, „продавани“ на близки до властта. След сигнали на БОЕЦ до прокуратурата и КПКОНПИ и организирани от нас проетсти оставки под натиска подадоха – Цветан Цветанов – като депутат и председател на парламентарната група на ГЕРБ, Цецка Цачева – министър на правосъдието, Цветан Цветанов, Красимир Първанов – бивш зам. министър на енергетиката, Ваня Колева – зам. министър на младежта и спорта, Делян Добрев – депутат от ГЕРБ, заместник областния управител на София – област – Томи Николов (от ГЕРБ), кметът на Созопол от ГЕРБ – Панайот Рейзи и шефа на КПКОНПИ , Пламен Георгиев – Пацо Терасата.  Борисов отново нищо не е знаел. Оказа се, че той знае каква е заплатата на карикатуриста Чавдар Николов, но не знае какво правят министрите му!

  1. Безводието в Перник

Оставка подаде Нено Димов – министър на околната среда и водите, на когото преди това бе повдигнато обвинение и бе задържан под стража. Той се оказа и единственият „виновник“ според прокуратурата за безводието на яз. Студена. Стана ясно, че управляващите са знаели и уми’лено са крили истината за състоянието на язовир ‘Студена“ преди местните избори. В резултат на тази мерзост над 120 000 българи от пернишко са на воден режим месеци наред!

  1. Васил Божков „Черепа“

За това, че фирмите на Черепа и Цеките са се възползвали от неяснотата в закона и Държавната комисия по хазарта си е затваряла очите, отговорност е търсена само от един от бившите шефове на комисията по хазарта. Лицето, което назначава цялото ръководство на комисията – министърът на финансите Владислав Горанов излезе чист. След двугодишна съдебна сага срещу НАП, БОЕЦ доказахме, че те са знаели за данъчните трикове на Божков, умишлено са ги прикривали и обслужвали, а Борисов традиционно нищо не е знаел!

  1. Българска банка за развитие и 75 млн. лева кредит към Свети Георги Груп ЕАД

Оставка след скандала Борисов иска единствено на Стоян Мавродиев и на целия борд на банката, които бяха назначени през 2017г. от Народното събрание с гласовете на ГЕРБ. ББР е държавна банка и контрола върху дейсността и се упражнява от министерството ан икономиката, министерството на финансите, министерски съвет и респективно от премиера. Бнаката е раздала стотици милиони на фирми свързани с Пеевски, а Борисов, разбира асе, нищо не е знаел!

Резонен е въпроса, как така премиера на страната нищо не знае? КОЙ управлява страната?

Министри, областни управители, депутати и цяла армия от калинки са превърнати в бушони, чиято единствена роля и финкция е да изгарят, за да продължи да свети Вожда.

Борисов многократно е показал и доказал, че е готов да продаде и предаде всеки и всичко, за да спаси себе си и властта си. Контрола върху прокуратурата му гарантира безнаказаност, а контрола върху голяма част от медиите му гарантира успешна пропаганда и манипулиране на общественото мнение. Говорещите истината са преследвани и репресирани. Това са проявленията на диктатурата на мафията.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708014
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031