Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2020 19:18 - ЦАР МАКЕДОН БИЛ АФРИКАНСКИ РОДНИНА НА ЦАР ЕЛИН И НАПАДАЛ ЕВРОПА ЗАЕДНО С ГЪРЦИТЕ Автор: shtaparov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
2



ЦАР МАКЕДОН БИЛ АФРИКАНСКИ РОДНИНА НА ЦАР ЕЛИН И НАПАДАЛ ЕВРОПА ЗАЕДНО С ГЪРЦИТЕ Автор: shtaparov 
ЦАР МАКЕДОН БИЛ АФРИКАНСКИ РОДНИНА НА ЦАР ЕЛИН И НАПАДАЛ ЕВРОПА ЗАЕДНО С ГЪРЦИТЕ


    Митичният цар Македон,който основал Македония бил чернокож имигрант,който дошъл от Африка заедно с гърците. Това не е измислено от мен а е написано от древногръцкия историк Диодор с което твърденията,че цар Данай е дошъл от Африка получават ново потвърждение.

        image

        image
  
  Щом открих тези писания в руската уикипедия,веднага потърсих конкретния текст на Диодор,в който е записано това неприятно за Скопските мошеници сведение (кликни върху текста,за да го увеличиш):
        image

   Допълнения и пояснения към текста на Диодор:
         image 
 
  Като роднина на елините цар Македон не ще да е бил чист негър но не и чисто бял,а най-вероятно е бил мулат. От текста научаваме,че африканецът Македон дошъл в Европа със завоевателните армии на Озирис и дал име на завладяното от него царство,чието старо име несъмнено е било ЕМАТИЯ. Старите ЕМАТИ (ЕНЕТИ, ВЕНЕТИ) били Бригийско (Блъгийско,"пра"-Българско) племе,познато след векове като ВАНАДИ (ВАНАНДИ,Ванандови Българи),а след гръцкото нашествие избягали към земите на днешна Словения. Хората на цар Македон останали в Европа като гръцко племе,но били малко и бързо се смесили с околните Тракийски племена,в това число със съседните МИГДОНИ.

  Вече имам изградена хипотеза за странните събития около цар Македон. Според нея македоните и гърците,в това число дорийците са пришълци от Палестина,която била няколко века египетско владение и е считана в древността за част от Африка. Хората на цар Македон са бивши жители на палестинския град МЕГИДО и като такива са наричани МЕГИДЯНИ. През късната Бронзова епоха колониални преселници (пирати и авантюристи) от МЕГИДО напуснали родния си град заедно с подобни по занимание жители на недалечния град ДОР,наречени Дорийци по името на техния цар ДОР.

image

  Минавайки между Анатолия и Кипър,МЕГИДЯНИТЕ постепенно достигнали Европа и се установили в южна Тракия,където се нарекли МАГЕДОНИ и МАКЕДОНИ. Жителите на Мегидо обаче не са чистокръвни семито-хамити а са африканизирани потомци на Балкански пришълци и по-точно на Тракийското племе МИГДОНИ. Няколко века по-рано Траки от това племе отишли в Палестина като колонизатори,основали гр.МЕГИДО под споменатото му име и постепенно се смесили с местните цветнокожи. После станали участници в хиксоското нашествие срещу Египет,владели го няколко века и така се превърнали в египтяни. Потомците на тези бивши колонизатори напуснали района,когато рухнала египетската власт в Палестина (1208 г. пр. Хр.). Близкият изток бил считан за част от Африка вероятно от времето,когато Египетските фараони го завладели и населили в него голям брой африкански Египти. Затова мястото в Африка,от което тръгнали ДАНАИТЕ (Дановото коляно) и МАКЕДОНИТЕ е именно там!

image

   Това се потвърждава от факта че индо-бактрийското име ЯВАНИ,с което са обозначавани гърците означава всъщност ЯФАНИ (Жители на Яфа- пристанищен град на данаите) и от името на гр. Йоноам (между Мегидо и Дор),от който са тръгнали йонийците.

  Данаите също не са коренни афроазиатци- те са частично семитизирани Балкански преселенци,чието име е свързано с Българската дума ДАН (ДЕН)- виж израза "ДОБЪР ДАН"- и е препратка към Българския произход на онази част от "еврейския" геном,която дошла в Палестина от Балканите. В древна Гърция освен Данаите (Даново коляно) и Дорийците дошли и еврейски заселници,наречени ХЕФИРЕИ (= ХЕВРЕИ, ЕВРЕИ). Довел ги от Палестина финикийския пират КАДЪМ който донесъл в Европа финикийското писмо,а хората му били част от "еврейското" племе ЕФРАИМ (= ЕВРЕИН) - кликни за да увеличиш:

        image

   Затова един малко известен македонски цар носел еврейското (семитизирано Тракийско) име КОЕН:

       image

  По тази причина семката на ЦАР МАКЕДОН е нечиста- той е смесен с африкански и азиатски номади пиратски пришълец,дошъл в Европа да граби и безчинства. Александър Велики явно е знаел този факт и се срамувал да каже че е потомък на цар Македон,та вместо това се обявил за потомък на Дионис. Роднинството между царете ЕЛИН и МАКЕДОН обаче не подлежи на никакво съмнение,понеже е споменато в гръцката генеалогия:

     image

  Някои чужди политици не искат да се разчува,че древните Македони са част от гръцката генеалогия. Затова в уикипедиите на техните страни гръцкото родословно дърво е фалшифицирано като частта с цар Македон е орязана,та да не могат водачите на глупашкия македонизъм да видят истината за "своя" варварски произход:

image

  Един от чичовците на Македон обаче носел "гръцкото" име КСУФ,което е препратка към палестинското ЙУВ (ЙЕВ) или към данайското ЙАФ (царят на гр. ЯФА,КАФА). Сигурно потвърждение за нечистия произход на античните Македони дава техният обичай да кръщават децата си с имена на персонажи от гръцкия мит за Данаидите. Македонското царско име АРХЕЛАЙ например го носел един от синовете на цар ЕГИПТ (виж № 21 в приложения списък):

                                image

  Името КЛИТ на един Александров военачалник също е в горния списък под № 23 а името КЛЕОПАТРА,носено от сестрата на Александър и от няколко македонски потомки на Птолемей в Египет било име на една от Данаидите (дъщерите на ДАНАЙ) и е споменато в същия списък под № 9:

                                image

   В този списък под № 3 фигурира и "странното" име БУСИРИС,отговарящо на египетското ОСИРИС (ОЗИРИС),но никъде няма имена като ГОЦЕ, ДАМЕ, АЦЕ, ПЕЙО, ТЪРПЕ, ГРУЙО или ЗОРАН,каквито си слагат днешните ментосани "македонци"! Затова най-заклетите македонисти не трябва да се срамуват от своя африкански произход а трябва с гордост да признаят,че са потомци на древни Палестински пирати и на онези бивши египетски номади,които анонимен Български апокриф обозначавал с гръко-палестинското име ЕТИОПИ!



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697306
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031