Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2020 21:10 - Враговете на хората http://zahariada.blog.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 318 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Враговете на хората
  Враговете на хората

 Admin 10 април 2020 г.  Други писатели

Нищо от не може да бъде сигурно дали ваксините са безопасни или има вероятност да навредят на нас и нашите деца. В момента имаме избор дали да ги приемем или отхвърлим, в зависимост от това как се чувстваме. Големият проблем, пред който сме изправени сега, благодарение на коронавирусната криза, е дали ваксините скоро ще станат задължителни.   Ако се окаже, че ваксините наистина са токсични, как бихте я харесали, ако държава от Оруел реши, че вие ​​и децата ви трябва да бъдете инжектирани със смъртоносни токсини против волята си?   

ОБНОВЛЕНИЕ: Току-що публикувахме спорно ново 27-минутно видео, което трябва да гледате като придружител към статията на Джон Камински по-долу: Топ доктор ИЗКАЗВА ВСИЧКО Дълбокото състояние се опитва да се скрие за Коронавирус .   

От JOHN KAMINSKI
9 април 2020 г.

Ненадеждните лекари излагат вашето здраве на риск

ВИРУСИ НИКОГА НЕ УБИВАТ ХОРА,
НО ВАКСИНИ, ЧЕСТО ПРАВО!

image

Ваксините са опасни и никога не трябва да се инжектират на никого по някаква причина.

- Д-р Сюзан Хамфрис, 2011 г.

Популярната пиеса  „Врагът на хората“  е написана за първи път от норвежкия драматург Хенрик Ибсен през 1882 г., а по-късно репризирана и донякъде модифицирана от американския писател Артур Милър през 1950 г. Оттогава се изпълняват безброй филми и пиеси в много страни, разработващи същата тема на битката между почтеността и възможността, включваща героичен лекар, предупреждаващ за борба с болести срещу прагматични журналисти и политици, желаещи да поддържат политическите извинения на своето време.

На фона на днешната агонизираща световна карантина на населението имаме точно обратната ситуация, в която хората, на които трябва да се доверяваме, са предали целия свят с две колосални лъжи, които заплашват живота на всички на Земята и предвещават бъдеще за човешкото общество които само много богатите могат да обичат. Това жалко явление не е ново.

Врагът на народа  разказва историята на човек, който се осмелява да говори непопулярна истина и е наказан за това. Лекарят е на път да отпечата статия във вестника на брат си, в която обяснява, че градският спа център е замърсен с бактерии. Проблемите при кръстосаните цели са благосъстоянието на покровителите на СПА центъра и финансовата жизнеспособност на СПА центъра, от чиято печалба зависи благосъстоянието на града. Настояването на лекаря да казва истината води до собствена финансова разруха и острацизъм от останалата част от семейството и приятелите му, тъй като в пиесата се очертава смазващата дилема между отговорността към клетвата на лекаря му и потушаването на неприятната истина за финансова изгода.

Днешната агонизираща ситуация с т. Нар. Пандемия в световен мащаб, за която твърдят, че мощните хора са автентични, включва принципни лекари и изследователи, които протестират, че ситуацията не се съобщава честно от елитни медицински служители, които се опитват да приложат генерален план за социален контрол, който ями намеренията им за принуда. срещу здравето и благополучието на общото население.

Това е Биг Фарма срещу неинформирани маси от нищо неподозиращи граждани.

Има два основни проблема. Първият е тест, който не измерва точно дали човек всъщност е заразен или не, но въпреки това се използва за изчисляване на това колко хора всъщност са се заразили от болестта, както и колко хора са умрели от нея. Добре образованите критици твърдят, че тестът е невалиден и че много смъртни случаи на хората, обвинени в болестта, всъщност трябва да бъдат записани като нормални смъртни случаи от многото типични заболявания на старостта.

И все пак телевизионните кадри продължават да излъчват съобщения за нарастващ брой на смъртните случаи, докато се говори дума за насилствената бедност, която сега е нанесена на работещите хора по света.

Усложняват този въпрос противоречиви доклади от реални ситуации на място: пренаситен медицински персонал и камиони с ремаркета са подредени с трупове, които са се поддали на болестта, в сравнение с много съобщения за празни болници, болничен персонал е уволнен поради липса на работа и множество видеоклипове на празни ERs.

Втората главоблъсканица в тази световна драма на вирусите и ваксините изкоренява жизнеспособността на ваксините срещу опасностите за здравето от вкарването на непроверени чужди вещества в телата на хората в тази последна глава в човешката сапунена опера на непрекъснатата битка между манипулирането на реалността и безпристрастното отношение благосъстояние на обикновените хора ..

Следователно редица неверни изявления бяха позволени да стоят като истина, мистифицирайки объркана общественост и продължавайки ненужна карантина, която задушава социалния и бизнес живота на света.

Първият въпрос е за теста, вторият - за ваксините.

Тъй като човешкото общество формира в принудително състояние на суспендирана анимация, PCR тестът, използван за определяне дали хората имат заболяването или не, е безнадеждно заблуден.

Резюмето за ускорено разрешение за спешна употреба, известно като тест COVID-19 T-PCR, гласи:

„Положителните резултати не изключват бактериална инфекция или ко-инфекция с други вируси. Откритият агент може да не е определената причина за заболяването. От лабораториите в Съединените щати и нейните територии се изисква да докладват всички положителни резултати на съответните органи за обществено здраве.

„Отрицателните резултати не изключват инфекцията на SARS-CoV-2 и не трябва да се използват като единствена основа за решенията за управление на пациента. Отрицателните резултати трябва да се комбинират с клинични наблюдения, история на пациента и епидемиологична информация. "

За мен, както и за други по-квалифицирани медицински наблюдатели, това показва, че тестът, използван за обявяване на хората, че имат това заболяване, което е накарало света да спре в следите си, не може да определи дали хората имат заболяването или не. И все пак целият свят е поставен под карантина въз основа на тест, който не може да определи дали имате или не болестта.

Но според мен вторият въпрос е по-важен - защо да се разработи ваксина, която хората ще бъдат принудени да вземат, ако искат да участват в бъдещо общество, за да докажат, че нямат заболяване, което властите днес не могат категорично да докажат дори съществува. Или, ако съществува, колко сериозно е всъщност.

Тогава възниква допълнителният въпрос как типичните детски болести им придават необходим имунитет през целия живот, без да се използва каквато и да е ваксина.

Но по-големият въпрос е за ваксините, които обещават да ви дадат, не само за да изглеждат добре, но и да записват всички данни, които искат да знаят за вас. За да предположите, че за да имате работа, първо трябва да предоставите своя ваксинален запис за отровите, които лекарите са ви дали, дава миризлив въздух на корупция в целия процес.

Този по-голям въпрос относно ваксините е този, който мнозинството лекари се страхуват дори да зададат, тъй като се страхуват, че това ще им струва работата и прехраната им, тъй като са приети закони, които обезсмислят производителите и защитават лекарите от уж непредвидени, но плашещо предвидими последици.

И най-накрая там е извратеният палавер на д-р Стрейнджълв от това поколение, който носи името на Бил Гейтс, милиардер, създал компютърна система, която постоянно трябва да се ремонтира, който е инвестирал голяма част от парите си в Световната здравна организация (СЗО) с цел да се създаде ваксина, която да постави под контрола на големите парични интереси всички хора по света.

Когато Бил Гейтс говори за ваксини и намаляване на световното население, мозъкът ви се изпразва? Защо мислите, че това е? Осъзнавате ли за какво говори? Давате ли си сметка, че никога не е имало ваксина, която да е била добра за вас, или всъщност да е предотвратила или лекувала заболяване?

Слушайки всички искрени лекари, които говорят напоследък - Коуан, Кауфман, Бътър, Шива - горепосоченият мирянин вече е научил, че вирусите не ви разболяват, те ви правят добре, защото те са вещества, отделяни от тялото ви за борба с клетъчното отравяне. ,

И въпреки това умните така наречени лекари, заобикалящи президента Тръмп, постоянно казват, че вирусите влошават всички и убиват хора.

Но това са новите тъмни епохи, а лекарите и техните куклени майстори като Бил Гейтс сега говорят за ваксина, която ще излекува този проблем. Както и да покажете целия си запис за ваксинация.

Не забравяйте, че нито една ваксина не е излекувала някоя болест.

Това, което те ще излекуват, е проблемът със здравето, който смятат, че всъщност е болест, защото те са финансови паразити, които искат да се хранят от вас и да могат постоянно да проверяват отровите, които са ви дали, за да ви излекуват от вашето естествено родено здраве, което те започват да замърсяват 45 минути след като сте родени с първата си ваксина, за хепатит Б.

Невероятно потискащите закони за ваксини в Калифорния започват, като заявяват, че родителите не трябва да имунизират децата си. Но според закона децата трябва да бъдат имунизирани срещу 10 сериозни заразни болести - дифтерия, Haemophilus influenzae тип В (бактериален менингит), морбили, паротит, коклюш (магарешка кашлица), полиомиелит, рубеола, тетанус, хепатит В и варицела - ако те искат да посещават държавни или частни училища и детски центрове.

Всички започват да осъзнават, че науката е обърната с главата надолу в услуга на тиранията на много богатите, които са понижили образованието на най-обикновените хора, така че да не могат да мислят за себе си и да дешифрират медицинския двойник, който ненужно усложнява и излага на опасност техните животи.

Списъкът с квалифицирани лекари, които протестират срещу тази политика и подчертават, че ваксините са опасни, е изумително дълъг.

„Ваксините никога не са се доказали наистина безопасни“, пише д-р Сюзан Хамфрис в книгата си от 2011 г. „  Разтварящи се илюзии: болест, ваксини и забравена история“.  „Едрата шарка не е изкоренена с ваксини, тъй като много лекари с готовност казват, че е била. Те казват това не от обусловеността, а не от разбирането на историята или науката.

„Вирусът на полиомиелит не е отговорен за парализата през първата част на 20 век. Изследване, разработка, тестване и разпространение на ваксина срещу полиомиелит извърши зверства върху примати и човечество. Бил Гейтс не е хуманитар. Ваксините са опасни и никога не трябва да се инжектират на никого по някаква причина. Те не са отговорът на инфекциозните заболявания. Има много по-устойчиви и благоприятни решения от ваксините. "

Първоначалният изобретател на ваксината срещу едра шарка очевидно е бил също изобретател на болестта от едра шарка - формула, която днес Центърът за контрол на заболяванията в САЩ емулира.

„Смятам, че Едуард Дженър е един от най-големите престъпници в историята“, пише д-р Архивид „Арчи“ Калокеринос (1927-2912), известен привърженик на витамин С. Дженър не е измислил ваксината срещу едра шарка, той е изобретил едра шарка. Досега неизвестен, той е бил предаван по целия свят от изобретената от него ваксина.

„Лекарите и лекарствените компании може да не го харесат, но истината е, че надзорът, карантината и по-добрите условия на живот се отърват от едра шарка - не от ваксината срещу едра шарка [. , , ] Струва си да се отбележи, че Едуард Дженър, широко известен като изобретател на ваксината срещу едра шарка, опита първата ваксина срещу едра шарка на собствения си 10-месечен син. Синът му остава умствено изостанал до смъртта си на 21-годишна възраст. Дженър отказа да бъде ваксинирано второто му дете “, пише д-р Върнън Коулман, автор на„ Ваксините са опасни - и не работят “.

„. , , заключението във всеки случай е едно и също: че ваксинацията е гигантска заблуда; че никога не е спасил нито един живот; но това е причината за толкова много болести, толкова много смъртни случаи, такова огромно количество напълно ненужни и напълно незаслужени страдания, че ще бъде класирано от следващото поколение сред най-големите грешки на невежа и предразсъдъчна възраст и нейната наказателно изпълнение най-честият петна върху общо благоприятния ход на законодателството през нашия век. " така пише британският натуралист Алфред Ръсел Уолъс в книгата си от 1898 г. "Ваксинацията е заблуда."

Но дори и днес, благодарение на силата на манипулативните медии, повечето представители на обществеността смятат ваксинацията срещу едра шарка за необходима процедура за здравето на техните деца.

А историята за ваксината срещу полиомиелит, която все още се дава, е още по-ужасяваща.

През 1944 г. американският федерален изследователски център National Institutes of Health съобщава, че DDT уврежда същата част от гръбначния мозък (клетките на предния рог), която е повредена при инфантилна парализа. Ендокринологът д-р Мортън Бискинд по-нататък описва през 1949 г. как DDT причинява „лезии в гръбначния мозък, наподобяващи тези на човешки полиомиелит при животни“. [. , , ] Същата година в Германия Даниел Дрезден установява, че острото отравяне с ДДТ води до „дегенерация в централната нервна система“, която изглежда идентична на тази, докладвана при тежки случаи на инфантилна парализа. 

И все пак DDT се използва за заместване на оловен арсенат като пестицид в отглеждането на плодове и с който да се мият млечните крави. Тежките нива на DDT скоро бяха съобщени при доставките на мляко. Органохлорният пестицид DDE (който е няколко пъти по-опасен от DDT) също беше широко използван в САЩ. За двамата беше известно, че проникват през кръвно-мозъчната бариера, която защитава човешкия мозък от вирусна инвазия. Всъщност домакините бяха посъветвани да пръскат DDT, за да спрат инфантилната парализа. Детските спални имаха тапети, предварително напоени с DDT. Епидемиите от инфантилна парализа започват да се появяват всяка година.

Веднъж CDC публикува теория, че най-чистите деца на родителите от средната класа са уникално застрашени от инфантилна парализа, защото в ранна детска възраст родителите ги държат далеч от мръсотията, в която се намира вирусът. За пореден път тази теория противоречи на всичко известно за инфекциозните заболявания - добрата хигиена почти винаги спира епидемиите; с инфантилна парализа, твърди CDC, причината е добрата хигиена.

По-новите скандали около ваксините, включващи Гардасил и Ротатек, са достатъчно отвратителни, но шампионът на цялата измама беше истерията, генерирана от полиомиелит в средата на 50-те години.

Бързо проследяване на опасни и слабо проучени ваксини със сигурност беше случаят с една от първите полиомиелитни ваксини през 1955 г. Всъщност полиомиелитната ваксина получи одобрение и лиценз FDA след два часа преглед - най-бързото одобрено лекарство в историята на FDA. Известен като инцидент с Cutter, тъй като ваксината е произведена от Cutter Laboratories, в рамките на дни от ваксинацията 40 000 деца са останали от полиомиелит, 200 с тежка парализа и десет смъртни случая. Малко след това ваксината бързо се изтегля от обращение и изоставя.

„Уебсайтът на CDC все още оповестява явна неистина, че ваксината Salk е била съвременна медицинска успех. Самият д-р Салк свидетелства през 1976 г., че неговата жива вирусна ваксина, която продължава да се разпространява в САЩ до 2000 г., е „основната, ако не и единствена причина“ за всички случаи на полиомиелит в САЩ от 1961 г. Въпреки това, след много лобиране и политически действия частната индустрия съблазни американската служба за обществено здраве да обяви ваксината за безопасна.

„Днес американските власти с гордост обявяват, че нацията е без полиомиелит. Медицинските власти и привържениците на масовата ваксинация защитават ваксината срещу полиомиелит като пример за изкореняване на вирус и доказателство за неоснователната „теория за имунната стада“, съобщиха Ричард Гейл и Гари Нул в своята промоционална радиопрограма за прогресивно радио през 2015 г.

Един от най-големите и нечестиви медицински скандали в историята на американската медицина също се отнася до ваксината срещу полиомиелит. В една отлична история за ваксината срещу полиомиелит Нийл Милър споделя историята на д-р Бернис Еди, учен от NIH, който през 1959 г. „откри, че ваксините срещу полиомиелит, прилагани в целия свят, съдържат инфекциозен агент, способен да причини рак.“ Както се разказва в историята, опитите й да предупреди федералните служители доведоха до отстраняването на нейната лаборатория и демотиране в агенцията.

Едва по-късно един от най-известните разработчици на ваксини в страната, Морис Хилеман от Мерк идентифицира агента като рак, причиняващ маймунски вирус, SV40, често срещан в почти всички маймуни резус, използвани за култивиране на вируса на полиомиелита за ваксината. Този замърсител вирус е открит във всички проби от тестваната орална полиомиелитна ваксина Sabin. Вирусът е бил открит и в убитата полиомиелитна ваксина на Salk. Никой не знае със сигурност колко американци са получили заразени с ваксини SV40, но според някои оценки цифрата достига 100 милиона души. Това е по-голямо от половината от населението на САЩ през 1963 г., когато ваксината е премахната от пазара.

След почти шестдесет години мълчание и федерално санкционирано прикриване, CDC най-накрая призна преди няколко години, че ваксините Salk и Sabin наистина са заразени с канцерогенния вирус на маймуна SV40.

Днес Бил Гейтс, неговият приятел д-р Фочи и президентът на Съединените щати слюняват над възможността да ваксинират всички американци, за да защитят всички от този странен нов вирус. Фактът остава на тези, които имат смелостта да се научат: вирусите не ви разболяват, а ви правят добре.

Това са новите тъмни векове. Всеки, който се застъпва за ваксина срещу нещо, трябва да бъде прострелян.

Препратки
  • УСЛОВНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИЗПУСКАНЕ (EUA) КРАТКО ИЗПИТВАНЕ НА КРОВИД-19 RT-PCR (ЛАБОРАТОРНА КОРПОРАЦИЯ НА АМЕРИКА)
  • Неуспешни съвременни медицински чудеса: Измамата зад ваксините срещу полиомиелит и едра шарка, от Ричард Гейл и Гари Нул, Прогресивна радио мрежа, 6 юли 2015 г.
    Част 1: Полиомиелитна ваксина - глобален бич, който все още заплашва човечеството
    https://prn.fm/ неуспешен-съвременен-медицински чудеса-измама-зад-срещу полиомиелита и едра шарка-ваксини-част-1 /
    Част 2: Ваксината срещу едра шарка: истинска заплаха, която трябва да бъде забравена заплаха
    https: // prn. FM / неуспешни-съвременните медицински-чудеса-на-измамата-зад най-полиомиелит и-едра шарка ваксините-част-2 /
  • Полиомиелит: вирусът и ваксината, специален доклад от Жанин Робъртс, 2014  https://jeffreydachmd.com/wp-content/uploads/2014/12/Polio-Virus-Vaccine-Janine-Roberts_Ecologist-2004.pdf
  • Вуду ваксинация: Какво не знаете за ваксините , от Катрин Дж. Фромпович, Създайте пространство Независима платформа за издателство, Северна Чарлстъун, Южна Каролина, 2013 г.
  • Схеми на ваксинация срещу CDC. Бъдете готови да се ужасите.
    https://www.cdc.gov/vaccines/schedules/index.html
  • Имунизационни изисквания за регистрация в училище в Калифорния
    https://www.pylusd.org/apps/pages/index.jsp?uREC_ID=184880&type=d&pREC_ID=1647504
източник



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799841
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930