Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2020 19:50 - А него как? Битов инцидент? Катастрофа? Самоубийство? Следовател Бойко Атанасов отново е привикан на разпит в прокуратурата! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 151 Коментари: 0 Гласове:
0



А него как? Битов инцидент? Катастрофа? Самоубийство? Следовател Бойко Атанасов отново е привикан на разпит в прокуратурата! Posted on 21.04.2020

А С НЕГО как ще се справите?
Катастрофа? Битов инцидент? „Нещо“ в храната?
Преди седмица БОЕЦ обявихме акция в подкрепа на следовател Бойко Атанасов. Цялата съдебна палата в София бе затворена и блокирана от полиция и жандармерия заради нашето присъствие и разпита на следовател Атанасов, призован по сигнал на свинските медии на Пеевски.

image
Днес от 11.00ч. Бойко Атанасов отново е привикан на разпит, този път в апелативна прокуратура на площад „Възраждане“. Като каскета е сменил тактиката и сега са се „самосезирали“ отново по публикация на пеевски парцал, поръчана от самите тях. Така работи мафията – сама си поръчва сигналите и после се „самосезира“. Прокуратурата се е превърнала във фабрика за фалшиви сигнали и доноси, в мутренска бригада за мачкане и преследване на неудобните и непримиримите. Поръчкови журналисти и поръчкови прокурори в паразитна симбиоза. Така бяха поръчани няколко сигнала срещу БОЕЦ, сигнал срещу журналистите от Биволъ, сигнал срещу телевизия Евроком, сигнали срещу следовател Бойко Атанасов и други неудобни и отсотяващи истината. Има цял отдел за фалшиви сигнали, по който шпицконадите сформирани още от Цацаров и наследени и развити от Гешев, които изпълняват поръките на господарите Пеевски и Борисов. Хора, като Петьо „Еврото“, Дани „Л@йното“ и тн. са високо ценени в гешевтурата.

 


Страх ги е и затова репресиите ескалират и действията им стават все по брутални и демонстративни. Свободни журналисти, независими магистрати, непримирими граждани, това е „целевата група“ за размазване определена от мафията и спусната на прокуратурата за изпълнение. Тестват и следят обществото, дали ще реагираме на мракобесието. Проверка срещу журналист – нищо. Пребит журналист – нищо. Убит журналист – нищо. Значи може да продължат и с магистрати, граждански лидери, журналисти и общественици. Само гражданите можем да ги спрем. Мафията използва епидемията, извънредното положение и страховете на хората, за да разчисти неудобните, разчитайки, че хората няма да излязат на площадите и да реагират.
БОЕЦ призоваваме да бъдем разумни и отговорни, да спазваме мерките за лична хигиена и защитни средства и да бъдем непримирими към всяко престъпление и посегателство на управляващата ни мафия. Вируса е опасен, но свинете са несравнимо по-опасни и вредни. Бъдете готови да защитим непримиримите и свободата си на площадите. Истината е по силна от страха.
Бойко Атанасов, не си сам!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Управляват ни престъпници. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841539
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930