Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2020 19:29 - Адвокат Елена Гунчева: Пуснаха ни по пързалката. Дори да има помощ от ЕС, парите ще се разпределят между шайката. А народът отново ще гладува https://petel.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 103 Коментари: 0 Гласове:
0



Адвокат Елена Гунчева: Пуснаха ни по пързалката. Дори да има помощ от ЕС, парите ще се разпределят между шайката. А народът отново ще гладува 24.04.2020
image  

 

Адвокат Елена Гунчева, която пусна жалба срещу Мутафчийски, Ананиев и Борисов за всяване на паника, написа остър пост във фейсбук срещу ситуацията в момента, както и мерките и поведението на управляващите. Към текста тя е сложила и снимка на Бойко Борисов с купа като футболист на Витоша (Бистрица).

 

 

Ето и пълният текст на публикацията й:

"ПУСНАХА НИ ПО ПЪРЗАЛКАТА

Европейският съвет отложи за след шести май решението за пари за възстановяване на икономиките след кризата. Самият ГМР вчера изнесе шоу на най-високо световно ниво, което, ако беше по професия комик или циркаджия, щеше да му донесе награда. След като разбрахме как „джуркал“ ваксини в конюшните, как сам си правил облеклата и как Сталинка му казала, че ще спи на мека, пухкава възгланица, популацията окончателно разбра, че са я пуснали по пързалката, а бизнесът установи, че принципът е: близките до ГЕРБ ще оцелеят, останалите що го ду@@@@.

Безработните нарастват с хиляди за часове. Помощта, за която дрънка ГМР, все едно от личния си джоб я вади, я получиха Домусчиеви и прочие близки до управляващите. Дребният и среден бизнес се чуди как да оцелее, а съкратените работници псуват цяла вселена.
Вчерашният цирк ни убеди окончателно в едно: нас ни управляват неадекватни, ментално увредени хора, които трябва да се лекуват. Несериозно и неадекватно е в подобна мащабна световна криза, ГМР да присвоява цялото телевизионно време и да се прави на палячо. А икономическите мерки, които се предвиждат, да са само за оцеляването на избрани.

Защото, да уведомя ГМР, данъците се плащат от народа, а не от приближените му, които ударно само усвояват. Дори ни е бедна фантазията какви са нарушенията и укриването на данъци и осигуровки. Най-пресният пример – една нахилена женица, която не се срамува от сина си – убиец, не е подавала финансови отчети, а автомобилът на фирмата, за който се ползват данъчни облекчения, се кара от наркоманчето, което е отгледала.

Народът загива. Това е истината. Проспериращата държава е само във фантазиите на ГМР. Всеки ден хора се самоубиват от отчаяние и мизерия. И вместо помощ, получаваме ежедневни навиквания, страх и паника от ГМР и Генкоронавирусщаба. При разговорите ми с хората, много от тях казват, че предпочитат заразата пред глада. Защото от първото може и да оцелееш!

Явно срам нямат и ще ни затрият окончателно поради собствената си глупост, некадърност и алчност! Гарнирани с наглост и болезнен нарцисизъм. Кризата вече е напреднала дотам, че дори немислещите започват да се чувстват некомфортно в кочинката си. И сега е моментът да осъзнаем, че ако допуснем тези циркаджии да продължават да ни управляват, ще бъдем приключени като народ. И българи повече няма да има!

Защото дори да има помощ от ЕС /на какво ли основание, след като една Италия и Испания бяха оставени да се справят сами/, просто парите ще се разпределят между шайката. А народът отново ще гладува!
Време е да си извадим бетона от главите и да решим бъдещето си!

Елена Гунчева"




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19802234
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930