Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2020 18:27 - СУПЕР СКАНДАЛ или НАПЪЛНО нормално? Narod.bg: Ангелкова 6 години лъже за диплома от Харвард, новата „Калинка” е на власт с двуседмичен курс, ОСТАВКА! http://w
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 125 Коментари: 0 Гласове:
1



СУПЕР СКАНДАЛ или НАПЪЛНО нормално? Narod.bg: Ангелкова 6 години лъже за диплома от Харвард, новата „Калинка” е на власт с двуседмичен курс, ОСТАВКА!  
    image

Грандиозен скандал, който в нормалния свят води до светкавична оставка – откакто е на власт от 2014 г., министърът на туризма Николина Ангелкова лъже, че има диплома от престижния US университет „Харвард” в Бостънвидя Narod.bg!

Оказа се, че милионерката е изкарала двуседмичен курс в Harvard Business School по програма за ръководни кадри „Развитие на лидерски умения“, за който дори няма сертификат!

image

Това не пречи на бизнесдамата от Крумовград да изтипоса още в първото изречение от своята визитка, качена на сайта на министерството, че е възпитаник на Харвард.

Ето каква е истината за поредната „Калинка” в правителството на Бойко Борисов, окято два пъти оглавява Министерството на туризма:

„Ангелкова твърди, че има образование в Харвард – ми няма, проверих”, пише експертът Магдалена Маринова като коментар за непосилно скъпия сайт за реклама на нашия туризъм  bulgariatravel.org.

„Сертификатът от двуседмичния курс в Харвард не го коментирам, аз бих потънал в земята от срам от такова нещо в графа „Образование”, уточнява Виктор Димчев. На което Маринова отвръща:

„Може да е изкарала курс, Виктор, но няма издаден официален документ на нейно име, че го е завършила. А данни за кандидати по отделни курсове в бизнес училищата не се пазят. Харвард пази данни за всеки студент, курсант, който е получил документ от институцията. Нейното име го няма там”, категорична е Магдалена Маринова.

image

Преди дни хотелиери и ресторантьори поискаха оставката на Ангелкова с аргумента, че не се справя с управлението на този сектор от икономиката. Сега с разкритието, че 6 години лъже за дипломата си от Харвард, изритването й от властта трябва да се случи на мига, пишат гневни българи в социалните мрежи.

Още един пирон в оставката й забива разкритието, че въпросният обновен туристически сайт на България bulgariatravel.org е направен на безплатната платформа WordPress с темплейти, които струват цифром и словом 80 (осемдесет) лева.

В него също така са качени стотици снимки на 10+ години и видеоматериали, снимани с краката си.

Предишната версия на сайта струваше 5 милиона лева и също беше направена с крака.

Бюджетът за реклама на Ангелкова за миналата година е 11 милиона лева, похарчени в огромната си част също за проекти, направени с нечии крака.

Какви още щети на туризма трябва да нанесе Николина Ангелкова, която, вместо да си върти милионния бизнес, се е заела да унищожи един традиционно развит отрасъл като туризма, за да хвърли ОСТАВКА?!

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://narod.bg/2


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705743
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031