Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2020 18:35 - СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен! http://www.budna
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 156 Коментари: 0 Гласове:
1



СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен!   image

Супер скандал, достоен за оставка на целия кабинет на Бойко Борисов!

Докато българите стоят заключени по домовете, със забрана да разходят децата си в парка, докато полицията преследва народа с глоби по 300 лева за ходене до магазина без маска, докато кризата, предизвикана от крутите мерки, повиши цените на всички стоки и близо 90 000 българи останаха без работа какво прави премиерът-слънце? Ходи на лов с охрана от НСО, при това два дни подред – петък, 24 април и събота, 25 април!

За негов срам Бойко, в компанията на зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, два дни подред са стреляли по дивеч в ловното стопанство на олигарха Валентин Златев „Паламара”, а след ловните излети са спретвали диви купони с алкохол и мезета като жертвоприношение за блокираната по карантина България.

Ако и тази грандиозна издънка на министър-председателя не е достойна за оставка, явно заслужаваме съдбата си.

Новината че Бойко, докато ни облъчва от телевизора как не трябва да шаваме, защото ще „викам труповозките”, се забавлява с убийства на животни, съобщи на стената си Лъчезар Димов, който научил за супер скандала от свой приятел с контакти във властта.

Фрапиращо е още, че мераците да убива дивеч в стопанството на своя авер от Правец Валентин Златев, са осъществени под зоркото око на бодигардове от Националната служба за охрана, която е на подчинение на президента Румен Радев.

image      

Дари ще се намери журналист на сутрешните брифинги, който да попита премиера как така на народа му е забранено да се движи свободно под угрозата от коронавирус, а на него и настоящата му дружка от кабинета Николай Нанков (който присъства на всички пиар разходки с джипа, докато премиерът-слънце наглежда как върви сторежът на магистрала „Хемус”, б.ред.) им е позволено да обикалят горите с пушки в ръце, докато ги охраняват държавните гардове? Надали.

Ето какво пише Лъчезар Димов:

Бях се зарекъл да не влизам във ФБ, ама то не се издържа – звънна ми един приятел от България да пита как е карантината в Чехия, щото в милата БГ територия на хората им е забранено да ходят в паркове и градинки, докато бамбашията Boyko Borissov си ходи със служебния ескорт на лов в ловния парк „Паламара“ на Вальо Златев, а му домакинства Бейзи, дето го изхвърлиха от ДПС, че си е легнал с ГЕРБ…

imageЛовците под сурдинка си имат уважението…

Агент „Гоце“ и той така ходеше да бракониерства, а уж бил по работа в чужбина.

Дали „независимият президент“ Румен Радев знае или се интересува, къде са били колите на уж подопеченото му НСО в петък (24.04.2020) до към 2 часа сутринта и после в събота (25.04.2020) от 6:00 до 9:30 сутринта? На обход на строежа на „Хемус” или в ловното стопанство на Валенцето Златев? И дали не са ловували на чист въздух, разбира се с маски и шлемове, спазвайки социална дистанция?

Свински черва сте, все по-нагли и по-нагли…

Според информацията, домакин на лова по време на чума бил Бейзат Яхя, доскоро кадровикът на ДПС в Делиормана, известен и с близките си отношения с ГЕРБ, когото в управляващата партия наричат ласкаво „Бейзи“.

Яхя е председател е на УС на Североизточно държавно предприятие и зам.-шеф на едно от най- грижливо подпомаганите ловни стопанства – „Паламара“, собственост на бившия шеф на „Лукойл” Валентин Златев. Именно тук Борисов и Нанков се забавляват, докато България е хваната в клещите на извънредното положение.

ДПС обаче излезе с достойнство от скандала, като преди ден изрита позорно Бейзат Яхя от партията.

Сега е време и България да покаже доблест, като натири самозабравилия се пожарникар, по нещастно стечение на обстоятелствата три пъти премиер на страна от Европейския съюз.


Източник/ци: https://narod.bg/  



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19854338
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930