Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2020 19:10 - Любо Кольовски: Гьобелс е аматьор, бг-властта подло нокаутира остатъците от общественото мнение https://frognews.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 192 Коментари: 0 Гласове:
1



Любо Кольовски: Гьобелс е аматьор, бг-властта подло нокаутира остатъците от общественото мнение   image Любо Кольовски

Злият гений на агитацията и пропагандата д-р Гьобелс е жалък аматьор. Ако можеше да види агитацията и пропагандата, която днес реализира българското правителство, докторът щеше да се скрие ведно със срама си в миша дупка!

Днешният ден е забележителен! Такава концентрация на брифинги и пресконференции (най-малко пет на брой до този момент) в рамките на половин работен ден! Ако имаше класация в тоя "спорт", България категорично и безапелационно би станала световен шампион без да има конкуренция в която и да е друга държава по света. От гледна точка на психологията, политиката, агитацията, пропагандата и не на последно място от гледна точка на любимата на премиера ни народопсихология, високата концентрация на толкова много брифинги и пресконференции на властта показа един забелижелен микс от пропагандата и агитацията на Хитлер, Мусолини, Сталин, Тито, Мао Дзедун, Ким Ир Сен, Вълко Червенков, Енвер Ходжа, Тодор Живков и още десетки и по-древни диктатори.

И всичко това се осъществи по волята и по разпорежданията на първия партиен и държавен ръководител Бойко Борисов, който удари в земята изброените по-горе тирани. Не е по силите ми да анализирам всяка една от тия тъпанарски прояви на разни министри, началници на браншови камари, началници на щабове и участниците в останалите "представления", предназначени очевидно за публика с умствени увреждания. По-важно е да се търси отговор на въпроса защо тая грандиозна комедия се играе така трескаво и паникьорски точно сега, когато икономиката окончателно рухва,

а обществото се тресе в нервни изблици, предизвикани от некадърното управление?

 Отговорът е,  защото властта иска да нокаутира подло и коварно жалките остатъци на общественото мнение, за да спасява собствения си оцапан задник. И подхвърля на лекомислените разни измислени и фалшиви успехи, залъгва хората с предстоящи невиждани програми в селското стопанство, строителни цунамита и други имитации, които уж ще ни спасят от пандемията и т. н. Властта не знае ли, че ние знаем отъкде се краде най-много и най-безогледно? Откъде, ако не от строителството на магистрали, пътища, санирани сгради и пр. - дейности, които отварят фронт за нови дейности, но в областта на ремонтите на същите тези обекти, откъдето също много се краде. Властта не знае ли, че ние знаем как и на кого се дават огромните субсидии в селското стопанство? За енергетиката и туризма не ми се говори.

Много постен гювеч ни забърка днес премиерът! Постен и вкиснат гювеч, който не става дори за кокошките и трите прасета, които имаме право да отглеждаме.

Любо Кольовски




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19810584
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930