Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2020 18:36 - Проф. Чуков разкри защо спряха ген. Мутафчийски и как К-19 е част от Третата световна война, която тече в момента http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 196 Коментари: 0 Гласове:
1



Проф. Чуков разкри защо спряха ген. Мутафчийски и как К-19 е част от Третата световна война, която тече в момента   image

„За „трета световна война“ се говори от доста време“, това заяви експертът по борба с тероризма и дипломат проф. Боян Чуков.

„Светът се пренарежда от финансовия интернационал“, заяви той в сутрешния блок на БНТ.

Той цитира данни, че за последните 5 седмици – 614 фамилии, които имат отношение към Федералния резерв и общото им богатство е 3 400 млрд., са забогатели с 282 милиарда.

Забогатяват от финансови спекулации според Чуков.

„Тази криза, която наблюдаваме в световните финанси, много отдавна се предвиждаше. Да не забравяме, че истерията с коронавируса беше раздухана най-вече от СЗО“, каза той.

„Използва се реално съществуващия вирус като начало за това пренареждане“, смята анализаторът.

„За периода на глобалното извънредно положение няколкостотин фамилии, кръжащи около Федералния резерв, са увеличили богатството си чувствително. Смъртността от тази зараза, сравнена със смъртността от други фактори – като глад, малария или липса на лекарска помощ, е минимална, но СЗО промени досегашните критерии за обявяване на пандемия“, заяви експертът по борба с теороризма.

„Едно от главните действащи лица в сценария е Бил Гейтс, чиито протеже е шефът на СЗО“, категоричен бе проф. Чуков.
Той коментира и ситуацията с коронавируса у нас. Чуков определи отмяната на редовните брифинги на Националния оперативен щаб като много правилно и навременно решение.

„Много удачен момент да се промени формата, защото започва да се появява едно напрежение и трябва по един или друг начин да се променят нещата. Защото карантината предизвиква неврози и психози и ако това продължава, тази тенденция ще се задълбочи.

Мисля, че е много удачен този ход. Както виждаме се оставят и повече свободи на гражданите – разходки по парковете, Витоша ще се отваря.

Надявам се, че в заведенията, където има двор и градина, също могат да бъдат оставени да работят“, каза проф. Чуков.

Той заяви, че това се прави предвид обстановката в страната и възможностите гражданите да започнат да получават предишния свой живот.

„Трябва, разбира се, да търсим възможности да завъртим и икономиката“, каза още той.

По отношение на ситуацията в момента с коронавируса, Чуков заяви, че наблюдаваме епизод от Третата световна война, която папата определи преди много години. Като не става дума за война между вероизповеданията, а война на интереси.

„Човек трябва да е много наивен да мисли, че Си Дзинпин, Тръмп или Путин са предизвикали историята с коронавируса, тъй като и в трите страни щетите са ужасни. Но дали за това няма изгода транснационалният капитал – става дума за т.нар. финансов интернационал. Става дума за хора, които манипулират Федералния резерв, която е частна институция“, категоричен бе проф. Чуков.

БНТ, Блиц


Източник/ци: http://onovini.eu/  



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799768
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930