Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2020 19:38 - СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен! https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 100 Коментари: 0 Гласове:
1



СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен! imageот admin на 27.04.2020 7 80,557 Споделете

Супер скандал, достоен за оставка на целия кабинет на Бойко Борисов!

Докато българите стоят заключени по домовете, със забрана да разходят децата си в парка, докато полицията преследва народа с глоби по 300 лева за ходене до магазина без маска, докато кризата, предизвикана от крутите мерки, повиши цените на всички стоки и близо 90 000 българи останаха без работа какво прави премиерът-слънце? Ходи на лов с охрана от НСО, при това два дни подред – петък, 24 април и събота, 25 април!

За негов срам Бойко, в компанията на зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, два дни подред са стреляли по дивеч в ловното стопанство на олигарха Валентин Златев „Паламара”, а след ловните излети са спретвали диви купони с алкохол и мезета като жертвоприношение за блокираната по карантина България.

Ако и тази грандиозна издънка на министър-председателя не е достойна за оставка, явно заслужаваме съдбата си.

Новината че Бойко, докато ни облъчва от телевизора как не трябва да шаваме, защото ще „викам труповозките”, се забавлява с убийства на животни, съобщи на стената си Лъчезар Димов, който научил за супер скандала от свой приятел с контакти във властта.

Фрапиращо е още, че мераците да убива дивеч в стопанството на своя авер от Правец Валентин Златев, са осъществени под зоркото око на бодигардове от Националната служба за охрана, която е на подчинение на президента Румен Радев.

image

Дари ще се намери журналист на сутрешните брифинги, който да попита премиера как така на народа му е забранено да се движи свободно под угрозата от коронавирус, а на него и настоящата му дружка от кабинета Николай Нанков (който присъства на всички пиар разходки с джипа, докато премиерът-слънце наглежда как върви сторежът на магистрала „Хемус”, б.ред.) им е позволено да обикалят горите с пушки в ръце, докато ги охраняват държавните гардове? Надали.

Ето какво пише Лъчезар Димов:

Реклама

Бях се зарекъл да не влизам във ФБ, ама то не се издържа – звънна ми един приятел от България да пита как е карантината в Чехия, щото в милата БГ територия на хората им е забранено да ходят в паркове и градинки, докато бамбашията Boyko Borissov си ходи със служебния ескорт на лов в ловния парк „Паламара“ на Вальо Златев, а му домакинства Бейзи, дето го изхвърлиха от ДПС, че си е легнал с ГЕРБ…

imageЛовците под сурдинка си имат уважението…

Агент „Гоце“ и той така ходеше да бракониерства, а уж бил по работа в чужбина.

Дали „независимият президент“ Румен Радев знае или се интересува, къде са били колите на уж подопеченото му НСО в петък (24.04.2020) до към 2 часа сутринта и после в събота (25.04.2020) от 6:00 до 9:30 сутринта? На обход на строежа на „Хемус” или в ловното стопанство на Валенцето Златев? И дали не са ловували на чист въздух, разбира се с маски и шлемове, спазвайки социална дистанция?

Свински черва сте, все по-нагли и по-нагли…

Според информацията, домакин на лова по време на чума бил Бейзат Яхя, доскоро кадровикът на ДПС в Делиормана, известен и с близките си отношения с ГЕРБ, когото в управляващата партия наричат ласкаво „Бейзи“.

Яхя е председател е на УС на Североизточно държавно предприятие и зам.-шеф на едно от най- грижливо подпомаганите ловни стопанства – „Паламара“, собственост на бившия шеф на „Лукойл” Валентин Златев. Именно тук Борисов и Нанков се забавляват, докато България е хваната в клещите на извънредното положение.

ДПС обаче излезе с достойнство от скандала, като преди ден изрита позорно Бейзат Яхя от партията.

Сега е време и България да покаже доблест, като натири самозабравилия се пожарникар, по нещастно стечение на обстоятелствата три пъти премиер на страна от Европейския съюз.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827263
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930