Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2020 18:52 - Тинята на нашето общество изплува на повърхността с европейска помощ https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 133 Коментари: 0 Гласове:
1



Тинята на нашето общество изплува на повърхността с европейска помощ

08.05.2020 admin

  image  

Всички знаете, че в България има представители на почти всички европейски органи. Намират се навсякъде из институции и ведомства. Функциите им са координиращи и контролни!

След като знаем това, означава, че каквото виждаме ние , такова виждат и тези представители. Дори повече от нас, защото имат достъп до специфична и класифицирана информация. А сега въпросите!?
………………………………………………………………………………..

 

След като те самите пишат в докладите си, че България е на последно място в Европа по свобода на словото не виждат ли коя е причината?

След като констатират в официалните си документи мега корупция недопустима за ЕС, не виждат ли лицето на тази корупция?

След като виждат с очите си, че европейските им фондовете се ограбват по безскрупулен начин у нас, не виждат ли кой го прави?

След като обявяват днешната власт за „демократично избрана“, не виждат ли тоталната фалшификация на изборния процес?

И въобще, тези представители на ЕС виждат ли? Очи имат ли?

…………………………………………………………………………

Според мен виждат и знаят всичко каквото знаем и ние. И повече от нас знаят. Но този модел въпреки, че не е европейски ги устройва напълно. Те не възприемат България като европейска държава, но ни внушат ние да възприемем тези глупости. Отнасят се с нас като страна от третия свят, но говорят точно обратното. Както винаги са го правили! И няма да спрат.

Самите те облякоха в държавна тога нашите най-големи престъпници и ги пазят, финансират, обгрижват. Не допускат съдебни производства срещу техните кучи-синове. Корупцията е тяхното оръжие с което превземат всичко, но се правят на борци срещу корупцията. Тинята на нашето общество изплува на повърхността с европейска помощ. Разрухата е тяхно дело, но никога тяхна отговорност! Как се постъпва с такива лукави и подли същества? Всички знаем. Сигурен съм.

И стига вече сме били самара-бандит, защото европейското магаре не се сеща за нищо от удар по самара му. Има нужда от друг вид удар. Истински. И по главата!

За да се досети. И да ни чуе.

Николай Марков




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19839920
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930