Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2020 18:46 - Николай Марков: Едно парламентарно кюфте е скрит и явен собственик на всички видове бизнес на територията http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 255 Коментари: 0 Гласове:
1



Николай Марков: Едно парламентарно кюфте е скрит и явен собственик на всички видове бизнес на територията





image

Европеецът антифашист, антикомунист, антитулупист и всичко анти на всяко добро, не вижда никакъв конфликт на интереси във факта, че едно парламентарно кюфте е скрит и явен собственик на всички видове бизнес на територията. Нито вижда проблем, че същото това кюфте разхвърля едни милиони из цялата територия през цялото време на кризата, за да се прави на дарител и благодетел на нацията. Няма никакво значение, че преди да даде 1 лев се е възползвал от наказателния състав "влияние с власт" и е ограбил 1 000 000 лева от хазната. Подхвърляш на раята един лев, грабваш твой милион - това е формулата на европейският политически успех! Сладка работа.

Не виждат и никакъв конфликт на интереси спрямо това кюфте вечно гладният ни за слава главен прокуратор, вечният борец срещу корупцията и второ кюфте на републиката цацаропеевски, не виждат нищо и служителите на НАП, не виждат видимият от всички конфликт на интереси и други екстри от ГДБОП, нито виждат проблем и 240 броя парламентарни чучела! Никой нищо не вижда! Само ние.
..........................................................................................

Ще сменим надписа на народното ни посрамище с друг текст, например: "Един вожд, едно кюфте, една нация". Става, нали!?

     

Пък и отговаря на всичко което виждаме, че се случва в територията-евробунище! Е, след като всички нива на контрол и санкция от страна на ЕС мълчат и не виждат, както и цялата държавна и политическа власт е сляпа за очевидни неща, остава да си отговорим на най-важният въпрос:

Кой крепи кюфтето?

Според резултатите от моите изследвания, крепежа не идва вече от сарая, защото там вече е засаден друг подобен фикус. Остава вярна единствената останала хипотеза, че вторият баща осиновител на кюфтето е тулупа. И никой друг!!!

Няма проблем, разбираме ги бързо тези балкански работи, но това братя, не е държава! Това е кочина на престъпници, готови да гният дълго в затвора, а ако приложим демократичното американско законодателство може и на електрически стол без право на замяна с друг стол...

Живеем все пак в демокрация. /Ето тук не си прав! Н.М./


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707784
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031