Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2020 17:29 - ЩЕ СЕ ОБЯСНЯВАШ И ЩЕ ПЕЕШ! https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 133 Коментари: 0 Гласове:
1



ЩЕ СЕ ОБЯСНЯВАШ И ЩЕ ПЕЕШ!

09.05.2020 admin

  image  

Направи ми впечатление изказването на Онуй, което раздразнено каза, че нямал да се обяснява за това, в което го обвинява Васил Божков. И това не е първият случай. Онуй не се обяснява за разследването за пране на пари в Испания, не се обяснява за къщата в Барселона, не се обяснява за парите на държавата, които харчи за личния си пиар, не се обяснява за некадърните си министри и кметове, не се обяснява защо и как докара държавата до катастрофа и до това да оглави класациите за най-бедна и най-корумпирана държава в Европа.

Да обясня за Онуй, защото май първите седем години никой не му е обяснявал елементарни правила. Нас не ни интересува колко любовници имаш и как ги издържаш, стига това да не става с парите на държавата и с откраднати пари. Нас не ни интересува кои са ти приятели и с кого играеш мачлета, стига да не ги правиш министри и шефове на агенции само заради това. Нас не ни интересува какъв бизнес въртиш, стига да не е престъпен и да не крадеш от народа и държавата.

 

Заради нарцисизмът и алчността си влезе в политиката. Значи – ЩЕ СЕ ОБЯСНЯВАШ! Ти не си поставен там, за да ти е хубаво и да усвояваш пари и да се правиш на господар на вселената. Там си, за да ни служиш. И ще се обясняваш, когато ти се поиска, защото ти си само поредният слуга, който краде и не си върши работата. И рано или късно това ще го разбереш с излишна внезапност за теб.

Политиците имат задължението да се обясняват за всяко нещо. Включително за личния си живот, как издържат любовниците си, откъде са им парите и кой им е разрешил да ползват охраната на НСО и държавни пари, за да обикалят за личен пиар из територията. Имат задължението да се обясняват за всяко едно обвинение, особено когато това е за диктатура и хунта.

Когато в интервю по национална медия бъдат обвинени заедно с Пеевски, че са хунта и че са назначили главният прокурор на държавата, ДЪЛЖАТ НЕЗАБАВНО ОБЯСНЕНИЕ.

Ще се обясняваш, мутро. Много ще се обясняваш. И времето на обясненията съвсем скоро ще дойде. Защото цената на това, което си направил, скоро ще я платиш. С лихвите!

Елена Гунчева



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803997
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930