Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2020 19:53 - Австрийски политик говори 1 към 1 като Мангъров, попиля Курц, който го слуша в захлас! http://onovini.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 135 Коментари: 0 Гласове:
1



Австрийски политик говори 1 към 1 като Мангъров, попиля Курц, който го слуша в захлас! май 12, 2020
image
Остри критики срещу реакцията на властта в Австрия бяха отправени към канцлера на страната Себастиан Курц. Херберт Кикл се обърна към правителството и заяви – държавата разчита на страха на населението.

Ето и част от изявлението му:

“Според Вашата теория, господин канцлер, в Швеция трябваше да има взривоопасно развитие на инфекцията. Говорихте за затишие пред буря. Защо тенденцията е положителна в Швеция, в сравнение с много други държави, които приеха доста по-строги ограничителни мерки? Обявихте, че системата ще избухне, ако не последват Вашия път. Че ще има масово измиране. Там здравната система не рухна. Швеция се държи по съвсем различен начин от Вас. Там общественият живот продължава без промени. Бизнесът е отворен. Хората се срещат с приятели. 

Децата ходят на градина, училищата продължават да обучават ученици. Продължават занятията в спорта. Не съм чул това правителство да е работило над това да шпионира собствените си граждани с помощта на big data. За разхождащите се хора в парка не говорят като за лица, представляващи опасност. Това не е пътят, по който тръгнахте Вие”, обвини правителството Херберт Кикл. 

“Вие представихте Вашия път като единствен вариант. Защо не е така в Швеция? Защо там не направиха хокейните стадиони на морги? Нали това беше вашата визуализация, господин канцлер? Във всяка пресконференция, всяко интервю Вие рисувахте сценарии на ужаса и то в най-тъмни тонове. Вие въведохте цялото население в състояние на страх и ужас”, отсече политикът.  

“Истината, че вашето кризисно управление е продатвратило велика медицинска катастрофа е разкрита. Това е вашето повествувание за отсъствието на алтернатива. Резултатите от политиката Ви могат да се измерят – 900 хиляди души са със съкратено работно време. 100 хиляди души са без работа. Хиляди ефективни предприемачи загубиха основата си за съществуване в рамките на една нощ. Превърнахте ги в просяци и им отнехте законното право за пълна компенсация. Не мисля, че основната маса от населението харесва това управление. Вашата политика не е по-различна от следването на политическия стаден инстинкт, който започна в Китай. Скочихте в този ред на доминото”, допълни още той. 

“Трябва да престанете пряко и косвено да въвеждате хората в паника. Вие правите всичко наобратно. Това беше 60тата пресконференция на това правителство за нищо друго, освен за Вашите мерки. А поговорихте ли за безработните? За хората, които страдат от болести покрай коронавируса. Единственото, на което сте способни са парещите несъответствия. Водете се от здравия смисъл, вместо от всяването на страх. Не флиртувайте с това изключителните условия да се превърнат в правило“, призова Кикл.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799662
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930