Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2020 20:45 - Костадинов: Навсякъде раздадоха безвъзмездно пари на хората, само у нас казаха: Даваме ви кредити! https://petel.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 367 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Костадинов: Навсякъде раздадоха безвъзмездно пари на хората, само у нас казаха: Даваме ви кредити! 15.05.2020
image  

 

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов изнесе пламенна реч пред протестиращите пред парламента.

 

 

"Имаше страшен натиск хората да не идват, защото страхът е голям. Вчера ние, 10 000 българи, в центъра на София постигнахме много голяма победа. За два месеца извънредно положение правителството не даде нито една компенсаторна мярка нито на предприемачите, нито на работниците. Единственото беше: "Ще позволим да получавате кредити". Още кредити. Не, благодаря! Ние искаме да получим това, което получиха всички от останалите държави в ЕС. Получиха безвъзмездни помощи. В Сърбия по няколко стотин евро им дадоха. В България това не се случи, на нас обещаха кредити. Но след нашия протест се задейства кризисния пиар. Днес бе обявено, че кесията на правителството се развързва, ще има безвъзмездни помощи", каза той.

"Трябва ли за всяко нещо да излизаме навън? Докога тези хора ще се подиграват с нас? Аз ще ви кажа докога - докогато им позволим и ги търпим. Вчера заявихме, че търпението ни свърши и то наистина свърши. В момента властта иска разделение сред хората. Ние искаме свобода, независимост, достойнство. Права и свободи. Това искаме ние българите. Те ще направят необходимо, за да разединят българския народ, като казват "не излизайте да протестирате". На нас не ни е нужен коронавирус за да ни изтребе. Нас ни избива ГЕРБ вируса. И вчера, и днес ние бяхме и продължаваме да бъдем в центъра на българската държава с едно искане - да бъдем чути, че управлението в България трябва да се промени. Ако днес сменим Бойко Борисов с Борис Бойков кажете ми каква е разликата? Не правим разлика с тези, които са в парламента, всички са еднакви. Във всяка една държава управляващите се допитват до хората, има референдуми, а тук не се случва, правителството ни нарича маргинали, тулупи, а ние търпим. Докога ще търпим?", каза той.

"Вчера минахме по улиците имного хора се присъединиха към нас, но пък други не дойдоха. Президентът също го чакахме, но и той не слезе. Искаме отново да бъдем чути. Търпението, което срвърщи, ще покаже, че революцията ще се случи в следващите няколко дни. Силата на нашия народ винаги е била в единството. Утре в 17 ч. отново ще сме тук!", добави Костадинов.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697109
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031