Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2020 18:50 - Управляващата ни мафия удари и Иво Кръстев – човека разкрил корупцията в ДАИ! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 177 Коментари: 0 Гласове:
1



Управляващата ни мафия удари и Иво Кръстев – човека разкрил корупцията в ДАИ! Posted on 18.05.2020

ЧЕТИРИ ПЪТИ УВОЛНЯВАН ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, МНОГОКРАТНО РАЗКРИВАЛ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ ЗА ПРОДАЖБА НА ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ

БОЕЦ заставаме зад инж. ИВО КРЪСТЕВ – смел и непримирим държавен служител в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ (ИА„АА“), който от 2010г. е дисциплинарно уволняван и впоследствие възстановяван общо четири пъти заради множеството му сигнали за престъпните схеми за продажба на шофьорски книжки. Пореден пример за това, как хората, които имат куража да разкриват корупционните схеми на управляващата ни мафия биват репресирани, преследвани и мачкани, а извършителите на престъпленията и корумпираните остават недосегаеми и схемите продължават! В тези случаи обаче корупция убива в прекият смисъл на думата. Защото постоянно сме свидетели  на жервти на тази корупция при катастрофи извършени от шофьори, които са си купили шофьорските книжки! Мафията пълни бездънните си джобове и офшорки, а гражданите пълним гробищата със своите близки. Хора, като Иво Кръстев имали куража да разобличат тези престъпни схеми са преследвани по един изключително брутален начин, вместо да бъдат чути и проблемите решени. Това се случва в държава превзета от мафията, в която институциите не защитават обществото, а изпълняват спуснатите им поръчки и обслужват интересите на управляващите ни шепа олигарси, ченгета и мафиоти.

image

Иво Кръстев – държавен служител, подложен на репресии заради внесените от него сигнали за корупция и купуване на шофьорски книжки.

Благодарение на тези негови сигнали за съществуващите схеми, покровителствени у нас от най-високо държавно ниво и тясното му сътрудничество с български и европейски разследващи органи, от Министерство на транспорта и от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ са отстранени и арестувани общо над 60 души – държавни служители, в това число

1)  министърът на транспорта Александър Цветков – отстранен на 18.05.2011г.;

2) цялото ръководство на ИА „АА“, на 16.06.2011г. арестувани са Симеон Арнаудов – изпълнителен директор на агенцията и неговите заместници Димитър Ганев и Анастас Тодоров;

3) изпълнителният директор на ИА „АА“  – Валентин Божков, арестуван с още 18 служители на ИА „АА на 13.08.2013г.;

4) изпълнителният директор на ИА „АА“ Цветелин Цветанов – арестуван на 30.03.2016г., а по-късно на 12.06.2017г. са арестувани още 12 служители на Агенцията.

Благодарение на неговите сигнали, съдействието, указано му от Кънчо Димитров – бивш ръководител на ДАИ – София (също дисциплинарно уволнен), саможертвата на Кольо Босия (гладна, стачка, продължила 82 дни) и с подкрепата на БОЕЦ и гражданското общество от министерския пост бе отстранен и Ивайло Московски.

През изминалите дни БОЕЦ публикувахме поредица озаглавена „КОЙ уби Милен Цветков“, в която представихме факти за схемите за купуване на шофьорски книжки, като инструмент за корупция и производство на убийци на пътя. В тези публикации отразихме и внесените от Иво кръстев сигнали, както репресиите срещу него през годините.

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 1

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 2

В момента се готви поредното дисциплинарно уволнение на инж. Иво Кръстев, след като в началото на годината след постановление на Министерски съвет в Областна администрация „Автомобилна администрация – София“ се извърши структурна промяна с една единствена цел – лично Иво Кръстев да бъде преназначен от гр. София в гр. Ловеч, където няма да създава проблеми. Единственият преместен служител в ОО „АА“ – София след тази промяна е именно Иво Кръстев, без подбор, бед допитване. Иво Кръстев живее в град София повече от 22 години заедно със съпругата си и двете си деца – ученици и се грижи за възрастните си родители, като майка му е онкоболна. За преместването му не е искано предварителното му съгласие, Агенцията не е подсигурила финансово по никакъв начин нито него, нито семейството му за работата му в град Ловеч. Отказвайки да се подчини на своеволията срещу него, Иво Кръстев предстои да бъде уволнен от Бойко Рановски – сега действащият изпълнителен директор на ИА „АА“ също разследван по негов сигнал за участието му в ОПГ за продажба на книжки на неграмотни лица и чужди граждани (ислямисти) за суми между 2000-4000лв.

От БОЕЦ подкрепяме всячески смелите и достойните! Ще помогнем със защитата на Иво Кръстев и ще му съдействаме за отстояване на истината и срещу репресиите на управляващата ни мафия! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията на ГЕРБ е ужасяваща и освен с милиарди откраднати тя се измерва и с човешки животи! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката,,а тази битка ще се води на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19848346
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930