Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2020 18:08 - Банда цигани пребиха с бухалки баща с бебе на ръце във Видин https://lupa.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 142 Коментари: 0 Гласове:
1



Банда цигани пребиха с бухалки баща с бебе на ръце във Видин    19 Май 2020       image image

Банда цигани преби с бухалки баща с бебе на ръцете пред дома му във Видин. Дни по-рано жертвата Владимир Скорчев направил забележка на млад мъж от фамилията, който щял да сгази количката с детето му.

Жертвата е Владимир Скорчев, брат на зам.-кмета на града Светослав Скорчев и син на кмета на село Дунавци Димо Скорчев, става ясно от публикация във фейсбук на негов приятел.

image

Братът на жертвата - Светослав Скорчев, е зам.-кмет на Видин

Побойниците са задържани и се води разследване от прокуратурата, потвърждават от местната полиция. При нападението е пострадала и съпругата на Владимир Скорчев, която отнесла шамари от няколко ромки, които придружавали мъжете си. Инцидентът е от събота по обяд.

Няколко дни преди това млад ром с БМВ за 100 хил. лв. профучал с висока скорост покрай местно заведение и едва не помита една от служителките му. 5 минути по-късно паркирал на заден ход, а в същото време зад колата му бил Владимир Скорчев, бутайки детската количка с бебето.

За да обърне внимание на шофьора, таткото пляснал с ръка по багажника, за да предотврати инцидент. Младият ром от БМВ-то скочил и започнал да заплашва Скорчев с побой, но мъжът не му обърнал внимание и отминал. Три дни по-късно, в събота, около 11 ч Владимир Скорчев извеждал децата си на разходка. Отпред вече го чакали 6 мургави здравеняци заедно с младежа от БМВто.

Всички били въоръжени с палки и ножове. Когато видели Владимир, те се нахвърлили отгоре му. Бащата носел бебето си на ръце, но това не спряло нападателите. За да го предпази се свил, и поел първите удари с гърба си. В същото време от входа на блока излизала съпругата му с другото дете.

Жената започнала да пищи, когато видяла, че мутрите бият мъжа ѝ, а той се опитва да спаси детето им. Тогава се нахвърлили и върху нея с шамари. В суматохата Владимир успял да й даде детето, което държи в ръцете си, и тя влязла във входа. Той остава навън и е линчуван от ромите.

Боят продължил няколко минути и е заснет от охранителните камери на блока, в който живее пострадалото семейство. По случайност по същото време с колата си минал приятел на Владимир. Когато видял мелето, спрял и се притекъл на помощ. Набили и него, но вече двама, те успели да прогонят нападателите.

Тумбата побягнала, но още същия ден 4-ма от тях са издирени и задържани в полицията. Според местните побойниците са от голяма ромска фамилия, която наскоро се завърнала от Словения. Знае се, че се занимават с бизнес. В социалните мрежи парадират с килограми злато по телата си и лъскави лимузини.
 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708717
Постинги: 44673
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031