Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2020 18:47 - Правителството на Борисов се крепи единствено на алчността, кражбите и далаверите https://www.informiran.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 162 Коментари: 0 Гласове:
1




Правителството на Борисов се крепи единствено на алчността, кражбите и далаверите 23.05.2020

Супер наглите политици ни се подиграват всеки ден!

Забравили от къде идват и какви са били! Чувството им за недосегаемост и надзаконието е повредило умовете им!

Суверенът се е превърнал в електорат, а електоратът в цифри и лош материал! А лошият материал в хора с увреждания за които държавата не иска да харчи пари!

Това правителство се крепи единствено на алчността на коалиционните си партньори! Някога крадците са ги бесели и разстрелвали, но днес обаче те стават политици! Какво означава депутатски имунитет?

Разделението не на бедни и богати, на леви и десни, а разделението на нагли и алчни политици, олигарси и хората – обикновените избиратели!

Властта е узурпирана от престъпността и тя генерира уродливо управление, което води хората към бедност, болести и мизерия! Води държавата към разруха, разграбване и самоунищожение!

За разстрел са щом не могат да бъдат отстранени по законен път или по съдебен, или по демократичен, или по пряко демократичен! Как се решават проблемите в мафията, нали с куршуми?

Ако мафията е узурпирала властта то проблемите по мафиотски могат само да бъдат решени! По мое време всички крадяха, но някак си с мяра, а днес не е така – краде се като за последно.

Принудително да носите маски, да не излизате, да не работите като всичко се свежда до принудата, а тях кой ще ги принуди да работят за народа?

Премиерът Ви другарки и другари, обикаля страната като един шофьор на журналисти, които снимат и публикуват колко много строи за родината, но с кой пари обаче? И какво хубаво е направил дето да не се е разрушило?

В Китай такива ги разстрелват публично по стадионите, но за корупция в България ги награждавате, а те после ви казват, че корупция няма, било нещо като усещане!

Ами време е да се усетите и вие, че на маймуни ви превърнаха и да сложите ред в страната, а ред може да има само, ако изхвърлите боклука от властта.

Обвиняват ме, че по мое време такива ги давахме на прасетата – така е! Но прасетата ядяха хляб, а сега хляб за хората няма.

Не оставка ще оправи страната, а съд и присъда и разстрел за престъпление срещу човечеството и геноцид. Ако си в Демокрацията има хуманност – може и доживотен затвор да чукат камъни в Белене до краят на дните си!

източник: http://bulnews.info




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19793510
Постинги: 44965
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930