Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2020 19:36 - Как Гешев си плати за оневиняването по „Недосегаемите“! (документи) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 138 Коментари: 0 Гласове:
0



Как Гешев си плати за оневиняването по „Недосегаемите“! (документи) Posted on 01.06.2020

Българското общество беше „взривено“ от поредното разкритие на БОЕЦ за оневиняването на Цветан Цветанов по аферата #АпартаменГейт, след публикуваното от нас постановление на  прокурор Маджарова от СП, за отказ да образува досъдебно производство срещу него. Същата прокурор Маджарова обаче не е случайна, тя е главно действащо лице и в оневиняването и изпирането на лицето Иван Стоименов Гешев по сигнала на БОЕЦ за записите от пазарлъците и гешефтите му по делото „Недосегаемите“!

image

Хронология, документи и факти.

На 22.10.2019г. сайта Биволъ публикува материал съдържащ аудиозаписи от разпити на обвиняеми лица, по време на които Гешев се догаваря с тях предлагайки им срамни споразумения в резултат на които стотици милиони потъват в джобовете на ДДСарската мафията, а обвиняемите остават безнаказани. Затова и мафията си назначи Гешев за главен прокурор! Тук може да изслушате записите  от пазарлъците на Гешев:

Веднага след това БОЕЦ внесохме сигнали до ВКП, ВСС и ИВСС срещу Гешев за Престъпления срещу правосъдието и злоупотреба с власт прилагайки материалите на Биволъ. Точно в деня на неговият първи избор! ВСС и ИВСС изпраха светкавично марионетктата на Пеевски, но важното е какво направи прокуратурата! Незабавно, още същият ден – 24.10.2019г. ВКП излезе с прессъобщение по повод сигнала на БОЕЦ, че „Публикуваните  от сайта Биволъ записи не отговарят на истината“! Без проверка, без разследване, без никакви факти и доказателства в подкрепа на това твърдение, просто  Гешев е невинен защото така е наредил Цацаров и защото Пеевски иска той  да бъде избран за главен прокурор. След оказаният от БОЕЦ, гражданите и медиите натиск все пак прокуратурата образува проверка, която бе разпределена на СП и познайте на кого – прокурор Маджарова, която вече направихме известна покрай индулгенцията на Цветанов.

Какво се случи след това?

Точно преди вторият избор на Гешев, на 14.11.2019г. прокурор Маджарова издава постанпвление за ОТКАЗ да образува досъдебно производство срещу Гешев поради липса на доказателства за извършени престъпления и прави неговият избор възможен! Ако беше спазен Закона и срещу него бе образувано досъдебно производство, то той би бил негоден, като кандидат за главен прокурор и би трябвало процедурата по неговият избор да бъде прекратена. Маджарова обаче оневини своят началник, за което след това той и се отплаща! Но, да видим как точно Маджарова е изпра Гешев.

БОЕЦ публиквуаме нейното постановление за отказ по казуса „Гешев – Недосегаемите„:

image

image

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!

Маджарова се позовава на чл. 208 и 209 от НПК, като признава сигнала на БОЕЦ за „законен повод“  за образуване на „проверка“! Чл. 208 от НПК гласи:

Чл. 208. Законни поводи за започване на разследване са: 1. съобщение до органите на досъдебното производство за извършено престъпление; А чл. 209 регламентира на какви изисквания трябва да отговаря това съобщение до органите: Чл. 209. (1) Съобщението за извършено престъпление трябва да съдържа данни за лицето, от което изхожда. Анонимните съобщения не са законен повод за започване на разследване. Ясно е, че сигнала на БОЕЦ не е анонимен и съдържа достатъчно данни за извършение престъпления, което твърдение от наша страна се кредитира и от самата прокурор Маджарова. КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ТОГАВА? Проблема е , че в същият НПК чл. 207 гласи:
Чл. 207. (1) Досъдебно производство се образува, когато са налице законен повод и достатъчно данни за извършено престъпление. Какво се оказва, прокурор Маджарова, признава сигнала на БОЕЦ за „законен повод“ и съдържащ достатъчно данни за извършени престъпления, но НЕ спазва законе и НЕ образува досъдебно производство срещу Гешев, а само някаква нищо не означаваща и нямаща правна стойност „проверка“! Закона е категоричен, след като има законен повод – неанонимен сигнал и достатъчно данни за извършени престъпления, то тогава прокуратурата следва  задължително да образува досъдебно производство в хода на което да се извърши разледване по същество на всички представени в сигнала данни и обстоятелства! Да, ама не! Срещу Гешев закона е безсилен. Маджарова погазва закона и стига още по далеч. Тя основава своите действия на чл. 145.1л. 1 т. 2 от ЗСВ, който гласи, че прокурор „лично ще извърши проверката“! Така Маджарова отстранява всички останали и осуетява  възможността някой друг от разследващите органи да извърши каквито и да е действия, а еднолично приема спусната и поръчка за изпирането на Иван Гешев! Коя е прокурор Маджарова? image

Прокурор Валентина Маджарова – оневинила и изпрала Гешев и Цветанов и наградена от мафията за своите заслуги.

Маджарова е бивш paйoнeн пpoĸypop нa Cpeдeц. Тя стана известна през 2016 г., когато беше избрана за пpoĸypop нa гoдинaтa в ĸлacaциятa нa Acoциaциятa нa пpoĸypopитe. Пpeз 2018 г. е пoвишeнa в Oкръжната прокуратура в Шyмeн, a пocлe е пpeмecтeнa в cпeцпpoĸypaтypaтa пpeз юни 2019 г. Половин година по-късно беше избрана за неин зам.-шеф. „Славата“ и нараства след осуетените от нея проверки срещу Гешев и Цветанов 

Как  Гешев плати на прокурор Маджарова за своето оневиняване и изпирането на Цветанов? Видно от постанвлението на Маджарова за отказ да образува досъдебно производство срещу Цветан Цветанов, то е издадено още на 17.02.2020г., но е изпратено на БОЕЦ чак на 18.05.2020г.! image Защо прокуратурата крие три месеца това постановление? За да бъде скрита цената, която е платена за изпирането на Цветанов! Веднага, след като прокурор Маджарова разписва постановлението за отказ да бъде разследван Цветанов на 17.02.2020г., Иван Гешев внася предложение до ВСС тя да бъде повишена в зам. шеф на Специализираната прокуратура и още на следващият ден – 19.02.2020г. проурорската колегия на ВСС одобравя и гласува назначението на Маджарова, което може да видите тук: http://www.vss.justice.bg/page/view/10489 А така Гешев плаща на Маджарова за собственото си оневиняване.  На 29.05.2020г. на специална церемония главнит прокурор Иван Гешев връчи награда на прокурор Валентина Маджарова „за показан висок професионализъм и отлично взаимодействие по разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес и значимост.“  Това е невероятен цинизъм! Гешев награждава тази, която е спряла и осуетила досъдебното производство срещу него за разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес! Тя не ги разкрива, тя ги прикрива и прекратява! И всъщност точно за това е наградена. А че взаимодействие има е извън всякакво съмнение! Взаимодействие между мафията и прокуратурата!  Схемата е ясно – „Ти ще спреш досъдебното и разследването срещу мен, а аз ще те наградя и ще те направя зам. шеф на Специализираната прокуратура!“ Този, който пази мафията и нейните марионетки бива награждаван, а този, който разкрива далаверите на мафията бива наказван! Точно по този закон на мафията срещу следовател Бойко Атанасов, разкрил шпицкомандите на Цацаров в прокуратуратата бяха повдигнати множество дисциплинарни проверки по доноси на Гешев, а Маджарова, която изпра Цветанов по АпартаментГейт, същият Гешев повиши, а за своето оневиняване и даде награда! image

Един от доносите писани от Гешев срещу следовател Бойко Атанасов!

БОЕЦ вярваме, че вече и за слепите и глухите е ясно, че Гешев е не просто позор за съдебната система, а самият той трябва да е клиент на съдебната система, разслдван, съден и осъден за извършените престъпления. 

Битката продължава! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697460
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031