Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 20:29 - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЕВРОПА ДА ДУХА ГЛУХАРЧЕТА! https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 150 Коментари: 0 Гласове:
2



БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЕВРОПА ДА ДУХА ГЛУХАРЧЕТА!

04.06.2020 admin

  image  

„Свободна Европа“ свободно се гаври с българския патриотизъм. Имало конкурс за есе за Васил Левски и ученик от Априловската гимназия в Габрово написал, че враговете са около нас, понякога зад лицата на европейските ценности. Есето е спечелило първа награда и е възмутило до дъното на калната им душичка евроатлантическите либерасти! Как можело, значи! Възмутени били! Как било възможно да се награди есе, което не насаждало европейски ценности!

А сега, либерастки духалки, внимателно ме изслушайте. България е тук от тринадесет века, когато вие дори държава сте нямали, а в случая с господаря на СЕ – дори континентът ви не е бил открит. Дошли сме тук с меч и сме решили, че нашето място е тук. И много от вашите прадеди, който са искали с кръв и меч да ни насаждат през вековете европейските си ценности, са оставяли костите си по българските земи! Така, че внимавайте с европейските ценности, че по нашите земи понякога като хан Крум лекуваме стресът от такова нещо с направата на чаши…от главите ви!

 

България е над всичко! Над предателите! Над личните дребнави интереси и еснафщината! Над временнети проблеми и отчаянието! Над вашите либерастки простотии. Вие сте наши врагове! Както правилно го е написало момчето – истински българин, който ми връща вярата, че има надежда за България!

Не се залъгвайте по предателите, които ни управляват. Не си мислете, че ще избиете България от сърцето на българина и ще я замените с неолиберастгейски „ценности“. Вие провалихте вашия свят, подменихте си ценностите. Искате и нас да съсипете.

Какви са ви европейските ценности? Мултикулти общество? Тридесет и осем пола? Да привличате нашите младежи за работна ръка? Да използвате нашите българи да ви сменят подлогите и да ви мият чиниите? Да вземате на концесии богатствата на България?

Тази няма да я бъде! България е най-важната. И е над всичко! Често се е налагало да ви го припомняме! Не се лъжете по временното ни безсилие. Когато прекалите, ние ще ви чакаме! И ще получите отговор!

Елена Гунчева




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841191
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930