Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2020 17:09 - ОГРОМЕН СКАНДАЛ в Narod.bg: Младен Маринов яде и пие с гангстери на банкет, даден от Пепи Лашов https://narod.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
1



ОГРОМЕН СКАНДАЛ в Narod.bg: Младен Маринов яде и пие с гангстери на банкет, даден от Пепи Лашов imageот admin на 21.06.2020 0 1,629 Споделете

МВР министърът се появил на спявката без охраната от НСО, за да не бъде разкрит

Пореден огромен скандал в редиците на управляващите – министърът на МВР Младен Маринов е видян да яде и пие с гангстери на курбан, даден от личния приятел на боса от ВИС Георги Илиев – Петър Лашов, научи само Narod.bg.

Наш източник от Националната служба за охрана (НСО) алармира, че миналата седмица вътрешният министър се появил на събирането по личната покана на Пепи Лашов.

imageДоманикът на купона Пепи Лашов

Домакинът, освен като авер на Жоро Илиев, е познат и като собственик на редица заведения и добър приятел на знаменитости от рода на Лепа Брена, Горан Брегович и Цеца Величкович.

„Министър Младен Маринов отиде на банкета сам – умишлено се отказа от гардовете на НСО в стремежа си появата му на курбана да остане неразкрита”, обясни информаторът на Narod.bg.

Петър Лашов е богат човек, бизнесмен, съпруг, баща на 3 деца и поради спецификата на работата си – познат на светлия и сенчестия бизнес.

Реклама

„Каква ми му е работата да яде и пие с оцелелите мутри от ВИС и СИК, той да каже. Не мисля обаче, че мястото на министъра на МВР е на купон на ъндърграунда”, възмути се гардът от НСО пред репортер на Narod.bg.

Практиката на управляващи да пият в компанията на мутри при управлението на Бойко Борисов е тенденция, не изключение.

През лятото на 2016-а тогавашният главен секретар на МВР Георги Костов бе изловен заедно с члена на ВСС Ясен Тодоров да купонясват в кръчма току преди мафиотската вендета срещу Димитър Желязков – Митьо Очите в ресторант „4you” в Слънчев бряг.

imageБожо Кравата хранеше и поеше Георги Костов и Ясен Тодоров

Домакин на партито бе соченият за шеф на станалата международно известна мутренска бригада Божидар Кузманов – по прякор Кравата или Козела.

Георги Костов и Ясен Тодоров били в компанията на бившия СИК-аджия и съдружник на Бай Миле – Пламен Петков, а охраната се е извършвала, според вътрешни източници, от прикрити полицаи и мутри едновременно.

Последваха безумни обяснения от МВР и ВСС, така че издънката да излезе неволна – двамата висши представители на изпълнителната и съдената власт не знаели, че стоят на една маса с врага на Митьо Очите в наркотрафика – Божо Кравата.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705743
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031