Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2020 18:30 - Закопчайте Мангъров и да се приключва http://onovini.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 137 Коментари: 0 Гласове:
1



Закопчайте Мангъров и да се приключва юли 5, 2020  

image

 Логичното се случи. Проф. Кантарджиев, понастоящем физиономист в НОЩ, обвини населението за скока на новозаразени с коронавирус. Обвини за същото и разхлабването на мерките, сякаш същото това население ги е разхлабило, а не същият Национален щаб и правителството на същата страна. Изненадани ли сте? Аз не

Народът не слушал специалистите, а самозванците. Вероятно под самозванци жестомимичният професор има предвид инфекциониста Мангъров, обявен за символ на отрицанието на официално налаганата политика срещу епидемията у нас. 

След като публичното участие на ген.Мутафчийски в битката с „тая гад“, както народнякът-премиер нарече съкратено епидемията, завърши с „якото умиране“ при Бенатова и напълно нелепата почивка на Халкидики в момента на надигане на втория пик, генералът бе скрит. Скри се или го скриха е напълно безинтересна посока на размисъл. На кого му пука. Важното е, че стигнахме до момента, в който цялата вина, без никакъв остатък, ще бъде хвърлена върху обикновените хора, които от март месец насам не знаят на кой свят са.

 

 Какво правеше примерно на стадион „Васил Левски“ здравният министър, пратен от премиера на финала за купата по футбол? Гледаше невнятно до вцепенения спортен министър Красен Кралев, как 12 хиляди ултраси си храчат в устите фенски песни. Изпращането на Ананиев на стадиона беше абсолютна гавра от страна на Борисов със здравния министър, към чиито вербални изяви населението вече изпитва пълна непоносимост. Защо Борисов, чиято авторитарна власт никой не отрича, а напротив, дори допада на мнозина, не зачеркна публиката от този мач. Ясно защо…

 Наред след избледнелия флумастер на Мутафчийски е благият чичко Кантарджиев, прочул се със странните физиономии, които правеше по време на пресконференциите на Националния щаб. Както е тръгнало, бързо ще го похабят и него. Но и той много не си помага, а излъчването му на добродушно и забавно домашно куче ще има изключително краткотраен ефект върху масите. А той, ефектът,  вече даже е на изпарения. 

Да се чуди човек, как още не са арестували доц. Мангъров. Вероятно ги спира това, че се чували често с премиера. Пък и нали, ако бил жена, не знам си какво…Е, както разбрахме, Борисов се е чувал и с арестуваните в последно време бизнесмени, пък това не попречи да ги закопчаят и обвинят. Така че един арест на доц. Мангъров, примерно за „деморализация и подронване на вярата в официалната държавна политика в условия на епидемична обстановка“, ще се впише прекрасно в и без друго слабоумния комикс, който обитаваме като статисти.

 Закопчайте инфекциониста и да се приключва…

 

Милен Ганев, Факти БГ




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708902
Постинги: 44674
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031