Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2020 17:58 - Нидерландия прави по $1 трилион на година, но няма съветска мутра като Бойко Борисов https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 136 Коментари: 0 Гласове:
1



Нидерландия прави по $1 трилион на година, но няма съветска мутра като Бойко Борисов imageот admin на 06.07.2020 0 406 Споделете

Георги Георгиев направи интересно сравнение между България и Нидерландия (Холандия) на стената си във фейсбук, видя Narod.bg. Нашенецът извади любопитна статистика, според която двойно по-малката от България държава има брутен вътрешен продукт колкото Русия, но Нидерландия не търпи във властта хора като Бойко Борисов, защото дори кралицата Максима Сорегиета Серути се разхожда с велосипед и без охрана…

image

Ето целия текст без редакторска намеса:

Кралицата на Холандия. Държава два пъти по-малка от България.

Брутен вътрешен продукт – над 1 трилион долара. (1 000 000 000 000) . Колкото на цялата Руска федерация, но без да има петрол, газ, злато, диаманти.

Просто там хората работят, творят, мислят, създават.

Те не са „освобождавани“ от Русия и там руски ботуш не е стъпвал.

Впрочем, почти целия ни разсад на арпаджик и картофи идва от Холандия, както и голяма част от салатите и цветята.  /Те за това са и толкова "вкусни".Тук сравнението не е никак подходящо./ Н.М.

Това им е между другото. Покрай бялата и черна техника…

Там не е възможно съветска мутра като Борисов да се докопа до властта.

Там хората мислят нормално.

Та, това е Кралицата на Холандия, която отива на откриване на музей.

Реклама

Как не са се сетили да я турят в джип на НСО, не знам?!

Да вземем да им пратим Бойко Борисов, да ги научи на държавност, на стил…

Па, да им прокара и на тях един руски газопровод с 3 милиарда лева, ама за към Англия , примерно, щото и на нас не ни трябва още един руски газопровод (строен с наши пари) , па да им подсигури и монопол на Лукойл, па да вдигне и там на брега още един сарай за Доган, и него да го пази НСО…

Проверката на Narod.bg показа, че Максима Сорегиета Серути е първата кралица на Нидерландия, която няма европейски произход. Тя е родена на 17 май 1971 г. в Аржентина. Завършва икономика, след което заминава за Съединените щати, за да продължи образованието си. Там работи в областта на финансите и инвестициите, но се мести в Европа, за да се развива.

Тогава среща мъжа на своя живот.

Коя е Максима Сорегиета Серути?

Израства в Буенос Айрес, като семейството ѝ е голямо и не съвсем обикновено. Тя има пет сестри (3 от които доведени) и трима братя, Нейният баща – Хорхе Орасио, е бивш земеделски министър. Той участвал в управлението на страната по времето на режима на хунтата. Като човек със сериозен пост, той успява да осигури добър живот на дъщеря си.

След като завършва икономика, Максима бързо започва да трупа опит. Първо работи в сферата на софтуерните пазари. На 25-годишна възраст тя се премества да живее в Ню Йорк и става вицепрезидент на HSBC за Латинска Америка.

Как се запознава с бъдещия си съпруг?

През 1999 г. тя среща принц Вилем-Александър на парти в Севиля, Испания. Тогава той ѝ се представя просто като Александър и тя не разбира, че е говорила с бъдещия престолонаследник на Нидерландия. Няколко седмици по-късно пътищата им се засичат в Ню Йорк, където тя работи до 2000 г. Двамата започват да се виждат, но бъдещият монарх все още крие кой всъщност е.

Според запознати, Максима и принцът излизали известно време, но след като той ѝ казал истината, тя не можела да повярва и в един момент се отдалечила от него. Заминала в Брюксел, но след това той отново я намира и се сдобряват.

image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19709123
Постинги: 44676
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031