Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2020 18:27 - SZO- без пандемия https://strogosekretno.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 250 Коментари: 0 Гласове:
1





SZO- без пандемия

image

14 юни, 2020 г. в 11:16 ч


imagebulochnikov

http: //koronavirus.ru-an.info/news/transport-unexpectedly- пандемия- коронавирус-не /
 

Техническият директор на СЗО за Sovid-19 Мария Ван Керхов 06/08/20 каза на брифинг, че няма пандемия

Връзки към статии за брифинг в медиите в централата на ООН в Женева на CNBC.com и edition.cnn.com

СЗО току-що изтри всички аргументи в полза на задължителните ваксини или проследяване на контакт, като заяви, че асимптоматичните носители не разпространяват COVID-19.

(Естествени новини) Днес СЗО обяви, че COVID-19 почти никога не се разпространява през асимптоматични носители, като същевременно унищожава всички основания за задължителни ваксини и проследяване на контакт. Според CNBC.com:

„Въз основа на нашите данни все още е рядкост да видим човек с асимптомно заболяване и вторичен човек “, казва д-р Мария Ван Керчов , ръководител на отдела за нови болести и зооноза на СЗО, на брифинг на ООН. централата на агенцията в Женева. "Това е много рядко."

 

[REUPLOAD] WHO: Пациентите с коронавирус, които не проявяват симптоми, не разпространяват нови случаи

Безсимптомното разпространение беше единствената причина световните власти да поискат блокиране, социална изолация и маски. Това беше и основната обосновка за изискването на ваксинации и проследяване на контакт. В крайна сметка, ако разпространението на коронавирус е ограничено само до онези, които ясно имат симптоми - и следователно могат лесно да бъдат идентифицирани и избегнати - няма да има логическа нужда от блокиране, социална дистанция, маски, проследяване на контакт или задължителни ваксини, тъй като причинителите на разпространение на пандемия могат лесно да бъдат идентифицирани и предотвратени (или изолирани чрез избирателни поръчки у дома само за симптоми).

Внезапно, КОЙ просто взриви всички разкази, които CDC така агресивно изтъкна, демократичните управители, д-р Фочи в Белия дом и дори самата СЗО. Сега, въз основа на новото пристигане на СЗО, не само всяко блокиране трябва незабавно да бъде спряно. Всеки опит на правителството да започне нови блокажи трябва категорично да бъде отхвърлен като напълно безпочвен и ненаучен.

Задължителните ваксини вече не са необходими, когато асимптоматичните носители представляват почти нулев риск

Сега, когато СЗО твърди, че рискът от заразяване с коронавирус от човек, който няма никакви симптоми, практически отсъства, задължителните ваксини не могат да бъдат подкрепени от медицинска гледна точка, тъй като симптоматичните носители могат лесно да бъдат идентифицирани и изолирани от други.

В същото време аргументът, че блокажите трябва да продължат „докато се появи ваксината“, също е унищожен . Всъщност СЗО току-що призна, че карантините изобщо не са необходими, с изключение на онези, които имат симптоми, които са много активни (това е много малък процент от населението, вероятно много по-малко от 1% в даден ден).

Това също означава, че всеки може спокойно да се върне на работа без нищо друго освен евтин ръчен термометър, който проверява температурата на работниците на входа на работното място. Според СЗО отсъствието на симптоми означава, че няма риск от разпространение, така че проверката за симптоми вече е синоним на постигането на безопасно работно място за всички.

Това също означава, че границите на работното място трябва незабавно да бъдат вдигнати, което позволява на всички фитнес зали, барове, ресторанти и киносалони да работят с пълен капацитет. Единственото задължително правило е хората, които кихат или показват треска, да бъдат помолени да напуснат, това е всичко.

Няма повече извинения за проследяване на контакти

Тази декларация на СЗО също унищожава всеки аргумент в полза на така нареченото „проследяване на контакти“. Ако няма такова нещо като асимптоматичен носител, защо дори трябва да проследяваме контактите?

Целият смисъл на проследяването на контакт е да се намерят хора, които не знаят, че имат инфекция , тъй като уж са били заразени от асимптоматичен носител. Но ако единствените хора, разпространяващи вируса, са тези, които показват очевидни симптоми, тогава всички вече знаят как да избегнат този човек и проследяването на контактите става противоречиво.

По този начин СЗО току-що заличи всякакви аргументи в полза на проследяването на контакти. Ще премахнат ли Apple и Google своите приложения за проследяване на контакти от мобилните си устройства? Разбира се, че не. На първо място, тези приложения никога не са докосвали проследяването на контактите ... всичкият hype винаги е бил извинение за пълно наблюдение и проследяване на потребителите.

В допълнение, CDC казва, че вирусът не може да се разпространи на повърхността.

Всичко това е на върха на CDC, който наскоро обяви, че коронавирусът също не може да се разпространи по повърхностите. По този начин, вече няма оправдание за хората, които носят ръкавици или дезинфектанти или торбички за хранителни стоки. Всъщност, според последните признания на CDC, вече няма причина да се избягва треперенето на ръцете.

По този начин, ако коронавирусът се разпространява само чрез хора, които проявяват активно симптоми, тогава целият аргумент, че всеки носи маски, е нещо, което всички трябваше да носим, ​​защото никой от нас не знаеше дали сме разпространили това вирусът незабавно се унищожава.

Германски медицински учени наричат ​​пандемията на Корона глобална фалшива тревога

Известни немски медицински учени, поръчани от Министерството на вътрешните работи, подготвиха голямо проучване за различни аспекти на COVID-19 и управление на кризата в епидемия и го нарекоха CORONA. Въпреки това се появи информатор, който „изтече“ този доклад на 93 страници в мрежата. Ясно е, че МВР е недоволно и иска да накаже информатора.

Основни образци от медицинския доклад - документ CORONA

Опасността от Covid-19 беше надценена: вероятно на нито един етап опасността, създадена от новия вирус, не надхвърли нормалното ниво.

Хората, които умират от короната, по същество са тези, които статистически умират тази година, защото са достигнали края на живота си и отслабените им тела вече не могат да се справят с всеки случаен ежедневен стрес (включително приблизително 150 вируса понастоящем време в обращение).

В световен мащаб за една четвърт от година са регистрирани не повече от 250 000 смъртни случаи от Covid-19, в сравнение с 1,5 милиона смъртни случая [25 100 в Германия] по време на грипната вълна 2017/18.

Опасността очевидно не е по - голяма от тази на много други вируси. Няма доказателства, че това не е било просто фалшива тревога.

По време на кризата с короната държавата се утвърди като един от най-големите производители на фалшиви новини .

Докладът се фокусира върху „многобройните и сериозни последици от мерките за короната“ и предупреждава, че те са „сериозни“.

Повече от хората умират поради въведените от държавата коронарни мерки, отколкото умират от вируса .

Всъщност целият свят „коронобезия“ се оказа нарязан с най-важния си корен, този, на който всичко почиваше.
Ако перифразирам Достоевски, човек може дори да каже: "Ако асимптомните хора не са заразни, тогава всичко е позволено!"


Въпросът е: какво накара СЗО всъщност да дезактивира психозата в световен мащаб, която самата организация усърдно надува предходните шест месеца ?! Защо реши да "хвърли" всички политици, които й се доверяваха толкова безвъзвратно - сега ще трябва да разяснят бледо следващия си салто до съгражданите, подложени на карантина!

Очевидно подобни остри преврати тук и там трябва да се основават на Голямата политика. Най-вероятно СЗО в този случай извършва „отклонение под Тръмп“: заплахата му - от името на САЩ - да напусне СЗО - работи. КОЙ не искаше да загуби такъв клиент ... и продължи. Тръмп от самото начало заяви, че не се нуждае от карантини - явно онези, които започнаха всичко това, не искаха да вземат Тръмп като дял.

КОЙ се озова между два пожара - и, изглежда, реши да смени страните. В същото време обявяването на цялата му „кодейна пандемия“ не е съвсем добра шега.

Звучи, разбира се, диво; но спира ли цялата световна икономика, цифрови пропуски и наказания за опит за бягане - не е ли дивота?

Много смешно е да гледате тези няколко дни, докато всички служители и тефтери от тетрадки на всички ленти се опитват да „не забележат“ изявлението на СЗО или дори да се преструват, че „нищо особено не се е случило, изявлението на СЗО не променя нищо“.



Тагове:   szo- без пандемия,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19852162
Постинги: 45075
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930