Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2020 18:58 - МУТРИ, ВЪН! – ДЕН СЕДМИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ: ПРЕХОДА ЗАПОЧНА С МУТРИТЕ И ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ИЗХВЪРЛЯНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТТА! ОТ НАС!/ВИДЕО, НА ЖИВО http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 147 Коментари: 0 Гласове:
1



МУТРИ, ВЪН! – ДЕН СЕДМИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ: ПРЕХОДА ЗАПОЧНА С МУТРИТЕ И ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ИЗХВЪРЛЯНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТТА! ОТ НАС!/ВИДЕО, НА ЖИВО/

image

Президентът Румен Радев:

Има национален консесус „Антимафия“!

Протестът е общонационален! Младото поколение ни изпълва с гордост и върна надеждата на всички българи.

Тази мобилизация е огромен исторически капитал и притежание на целия български народ.

Това, което става днес по улиците е достояние на всички български граждани.

Мафията се храни от страха и апатията.

Днес нашата борба за справедливост е в ръцете на хората от протеста. Това е нашата кауза.

Оскърбителната теза, че протестиращите са платени издават арогантност и сеене на разкол.

Никога народа не е бил по единен в смелостта си, никога не е бил по-зрял и без насилие да си върне държавата.

Не трябва да се разпилява тази енергия за промяна, да не допуснем да се внася разединение в редиците ни.

Сегашният олигархичен модел е обречен и минава през оставката на премиера и главния прокурор!

Преходът с мутрите и ще приключи с изхвърлянето им от властта! От нас!



Afera.bg

 

    Коментари 12 за
“МУТРИ, ВЪН! – ДЕН СЕДМИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ: ПРЕХОДА ЗАПОЧНА С МУТРИТЕ И ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ИЗХВЪРЛЯНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТТА! ОТ НАС!/ВИДЕО, НА ЖИВО/”
  1. image ВЗЕТО НАЗАЕМ 15.07.2020 в 18:49

    Недялко с надгробно слово за Борисов, стене уплашено

    Недялко от Пик написал във Фейсбук надгробно слово на кабинета. Борисов, според него, не издържал и е готов да си тръгне. Три били обсъжданите варианти, но и трите са свързани с оттегляне на сегашния премиер. И Недялко хлипа. Но не за Борисов, който е предател, според него, а за себе си. Защото без „чадър“ от властта и прокуратурата недялковците се чувстват като сирачета.

    Е, и в Пик ще разберат най-после, че няма вечни лъжи и измами, няма вечно лапане.
    Мутрите победиха, – хълца Недялко. Разстроен е и явно мозъкът му изневерява – мутрите бяха с него. Водеше ги пред ВСС, после пред Съдебната палата, пред президентството… Именно с мутрите Недялко се правеше на смел. По-точно си мислеше, че е смел, но беше жалък. Както и в този скръбен за него час.

    Не са това проблемите на Недялко. Студена пот го облива като си помисли, че скоро ще му почукат на вратата данъчни, КПКОНПИ, ДАНС, призовкари… Ще питат за милионите и офшорките, нищо че следите са заличавани старателно. Следи винаги остават.

    Недялко написал още: „Всичко оттук нататък е неприемлив за мен компромис. С вас през годините водихме заедно много битки. И ги спечелихме. Всичко, за което сме се борили, отива по дяволите. Борисов се е предал.“

    Все още богати ми Недялко, не си разбрал нещо много просто: Борисов си отива, защото разчиташе на такива като теб.

    Освен това не знам дали се е предал Борисов, но че ти и другите като теб ще го предадете е сигурно. Майстори сте да сменяте резбата. Жалните ти стонове показват, че вече си го сторил.

    Отговор
  2. image ИСТИНА 15.07.2020 в 18:43

    Браво генерале!
    Но преходът ще приключи едва тогава когато мутрите влязат в затвора и им се конфискува имуществото, независимо от това на кого са завещали.

    Отговор
  3. image Мислещ 15.07.2020 в 18:37

    Добри приказки ама само приказки.Президента не може ли да разбере че само с приказки мутрокомунистическата антинародна тоталиталра авторитарна ГЕРБ с лидер сикаджийската мутра мутрокомуниста Борисов няма да си отидат от властта.Те пазят награбеното от народа и се канят още да крадът зер се очакват доста парици от Европа покрай Ковид-а.Президента ще трябва да разбере че ако утре КС излезе с решение че може да бъде разследван – еми тогава директно е приключил.Каквото и да направи или да каже след това ще е без всякакво значение защото от мутренската ГЕРБ ще го заклеймят , ще кажат че си отмъщава.Пропусна Радев блестящия шанс да изпълни заветната мечта на целия български народ – да издаде указ за разпускане на народното събрание превърнато в ГЕРБ гумен печат и ГЕРБ кантора и да назначи служебно правителство с цел извършване на свободни предсрочни избори чиито резултати няма да се броят от послушници и слуги на мутрокомунистическата ГЕРБ. Но за жалост явно нещо друго надделя.




 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19837040
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930