Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2020 15:56 - Николай Марков: Не може да продължим без незабавен съд и без падане на глави http://onovini.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 142 Коментари: 0 Гласове:
1



Николай Марков: Не може да продължим без незабавен съд и без падане на глави юли 16, 2020

 

image Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на закона с подкрепата си към дългогодишно мафиотско управление, в лицето на един болен човек. И като заговори самият той за компетентност, нека си припомним, че ББ е калинка в системата за държавно управление.

Напълно са разбираеми вече продължаващите разговори между агент Буда и агент Гоце, който пък подписа с лекота указа за противозаконното назначаване на бандит на поста главен секретар на МВР. С всички видове благодарности и ангажименти след това. Последиците ги виждате сами! Това написа експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук. 

Вижте какво още пише той:  

Системата за национална сигурност беше заразена с вирус, пуснат от ръката на самия тогавашен президент и за следващите дълги години държавата се разболя от вирусна и бактериална инфекция с редица фатални последствия. До днес.Това е кратката история на заболяването. Минаха, обаче, дълги години на беззаконие и грабеж, през които много криминални лица станаха изключително богати и съответно – влиятелни. Най-безкруполните от тях не са в публичното пространство и от там идват много невидими проблеми. Трудно решими от лица с обикновени психики. 

ББ е полуграмотен и некомпетентен човек. Заобиколен е от напълно измислени лица, повечето от тях калинки с водач калинчо. Допотопни, архаични и примитивни същества, посветени да задоволяват най-низките страсти на един болен човек с тежки психически, емоционални и престъпни зависимости. Класически аутсайдер. 

 

ЕС се издъни с политиките си в България! Постави на тежко изпитание целия български народ. В тази игра на смърт загинаха милиони невинни души, погубени от невежество и некомпетентност – професионална и политическа. Цинизъм, който увлече всички политически субекти в България и ги компрометира като част от този престъпен сценарий. Днес сме пред поредна национална катастрофа! И в безпътица.

Не може да продължим на здраво без незабавен съд и без падане на глави. Много глави, на основни играчи и техните съучастници. Само така се побеждава мафия! Здраво общество се прави само с върховенство на закона и нищо друго. Затова призовавам за здрав разум… 

Съд, незабавен съд!

 Николай Марков
Фрог нюз, фейсбук




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19841866
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930