Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2020 17:25 - БУУТ, СЕЛСКИТЕ СИ НОМЕРЦА ГИ ПРОДАВАЙ НА КРАВАРИТЕ. ФИЛМЪТ ТИ Е ЕВТИНА ПОРЪЧКА, ОТИВАМ ДА СЕ ИЗКЪПЯ, ЧЕ ЛЕПНА ОТ ДЕМОКРАЦИЯ http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 94 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.07.2020 17:44


БУУТ, СЕЛСКИТЕ СИ НОМЕРЦА ГИ ПРОДАВАЙ НА КРАВАРИТЕ. ФИЛМЪТ ТИ Е ЕВТИНА ПОРЪЧКА, ОТИВАМ ДА СЕ ИЗКЪПЯ, ЧЕ ЛЕПНА ОТ ДЕМОКРАЦИЯ

image

Гледах документалния филм на американския “журналист” Кевин Буут “Сенките на София”.

Най-общо казано, имах по-високо мнение за американските служби и пропаганда. Толкова евтина манипулация за последно бях гледал на конгреса на КПСС през ’88 година по БТ.

Филмът умишлено е сниман през депресията на зимата, основно в крайните квартали на София, Стара Загора и Бургас.

Основни герои – “жертви” в него са циганите, свидетелите на Йехова, гейовете и няколко дрогирани холандци на запой в Слънчев бряг. Буут обясни, че ромите в България се продават по света от КГБ и “руската мафия”, лишавани са умишлено от образование, като за драматичен финал на схемата си Буут подари лаптоп на малко циганче, което логично се разрева. Според Буут за мъката на българите и до днес са виновни единствено КГБ и Ирен Кръстева.

Сега. Да ти кажа аз на теб нещо Буут. Аз живях близо 2 години в твоя роден щат Тексас. По-конкретно в Хюстън. Ако аз направя подобен на твоя филм за Хюстън, дори Джордж Буш ще си продаде къщата в града. Ако заснема единствено затвора в центъра на Хюстън, дрогираните чернилки в парка до даунтаун или пък едно от най-големите гета в САЩ, което между другото също се намира в центъра на града по магистралата, която води към централата на НАСА, и ти ще си изкараш акъла от любимия си щат. Ако заснема и крайните тексаски националисти на фона на стотиците хиляди умиращи от глад чернилки, току виж и аз съм грабнал Пулицър.

Така, че Буут, селските си номера ги продавай на краварите от полетата около Остин. Или на Оги Стефанов. Но, не на мен. Филмът ти е евтина поръчка срещу Делян Пеевски, което може би не е лошо в случай, че е направено обективно и достоверно. Що се отнася до циганите и свидетели на Йехова, взимай ги, твои са! Пишете ги за мексиканци! И без това според новата ви национална трактовка Джордж Вашингтон е черен.

Отивам да се изкъпя, че лепна на демокрация.

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: Като сте много отворени USA „разследващи журналисти“, аре отпуснете ни подобаваща сума, в името на демокрацията, и такъв сериал ще направим с Васил Петев за мафията в България, а не Буут шльокана боза, че бутьовци кравари ще гледат като посрани. И да видим дали ще го прожектират в Америка, която дундурка топките на Баш Мафиота на българската република!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19784526
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930