Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2020 20:07 - Дъщеря на полицай: Само претендирате за права, но не си знаете задълженията. В САЩ след "легни на земята" следва куршум https://petel.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 135 Коментари: 0 Гласове:
1



Дъщеря на полицай: Само претендирате за права, но не си знаете задълженията. В САЩ след "легни на земята" следва куршум 20.07.2020 /
image  

Булфото

Млада жена от социалните мрежи изригна срещу обвиненията, сипещи се по полицаите охраняващи протеста, продължаващ вече 12 дни, пише Стандарт.

Тя изрази недоволството си във "Фейсбук":

"Знаете ли какво е любимият ти баща да тръгне за работа, да знаеш, че има безредици и да те е страх кога ще се върне или дали ще се върне?! Знаете ли какво е да го няма на Коледа, Рожден ден, Великден, за да може вие спокойно да си проведете празника? А знаете ли какво е да храниш семейство с полицейска заплата и проклетите цигани да ти се смеят в лицето, че си никой и те са недосегаеми?!" Тези риторични въпроси задава в профила си във Фейсбук Тони Георгиева.

А отговорът й гласи:

"Ами - не знаете, уви! Вие само знаете да претендирате за правата си ... НО НЕ СИ ЗНАЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! А те са :

- да уважавате човека срещу вас и да не му посягате

- да пазите околната среда и общественото имущество, най-малко понеже те са изградени с НАШИТЕ пари

- да спазвате обществения ред, защото това ни отличава от животните - разумът."

В послеписа момичето казва, че е живяла в САЩ и е била свидетел на тамошната работа на полицията, както и на защитата, на която пазителите на реда могат да разчитат.

"Там не се молят, не те гонят. Там има репликата „Легни на земята с ръце на тила“ и при нейното неизпълнение, следва куршум. Такъв е законът! Само у нас Полицаите са длъжни да ви се молят, да ви се усмихват, а вие да ги унижавате.

Замислете се! Обществото ни вече няма никаква ценностна система щом не уважава хората, които му пазят здравето (лекарите), обучават децата му (учителите) и се грижат за сигурността му (полицаите)…", завършва поста си Георгиева.

"Храни куче,да те лае" ,казва народът!Ама тях още от времето на комунизма на това ги учат, да мачкат и да пазят ...не народа,не работодателя разбира се! НАРОДЪТ..той само плаща! ПАЗИ СЕ ВИНАГИ РЪКОВОДСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА,КОЛКОТО И ПРЕСТЪПНО ДА Е ТО И ТОГАВА ВИНАГИ СА НЕДОСЕГАЕМИ  ЗА ЗАКОНА. Приживял съм го неведнъж.Законът е за раята,която не бива да знае много много,щото...
Всъщност момиченце, има и други професии,защо баща ти е избрал тази,щом нещата са толкова зле...? Семейството на шофьора,дали и те не го мислят, дали ще се върне от дългия път,миньорът,дали ще излезе от мината,рибарят.. и пр.Това не ти ли минава през главичката? А би трябвало,ако освен наглост имаше в нея и малко справедливост.
Защото съзнаваш или не,това,което правиш  е  нагла и безпринципна защита на тате,нали? И знаеш ли, има хора,пенсионерите например с по 150-200 лева на месец и с много по-големи нужди, питаш ли  как оцеляват? А здравеопазването за кого е безплатно,за полицая или пенсионера? И ако си потърсат правата...както в Америка,куршум! Браво,такива хора трябват за днешното време,интелигентни, индоктринирани,патологично нечувствителни към болките и страданията на другите! Социопатия!
Та, много съм скептичен,че полицаите са част от нас.Има разбира се,но има и много униформени бандити между тях! Има и други неща,и в това министерство има авгиеви обори.. и то какви!  Н.М.
ПП.Имаме една от най-многобройната полиция на глава от маселението в света.Да питам ли за ефекта?! Ако у нас,цитирам по памет, са 400 на сто хиляди,в Унгария са 80! И ??!!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19805669
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930