Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2020 16:41 - Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев алармира, че разследващи от МВР тормозят съпругата му след трансплантация на бъбрек https://frognews.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 107 Коментари: 0 Гласове:
1



Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев алармира, че разследващи от МВР тормозят съпругата му след трансплантация на бъбрек   image Георги Георгиев Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев алармира, че разследващи от МВР за започнали да тормозят съпругата му, която е след трансплантация на бъбрек. Те са я привикали с призовка, за да я разпитват по дело срещу самия Георгиев. Ето какво съобщи той във Фейсбук:

"Изродите са нападнали Мариелка. Преследват я за разпит, да свидетелства срещу мен по поредното свинско обвинение и досъдебно! Тя е отказала и са и връчили призовка!

 Преди десет дни след началото на протестите тя подписа декларация и се прибра от Александровска болница, като отказа да остане там. Именно с аргумента, че може да я използват, като заложник срещу мен и БОЕЦ. Решението беше наше, знаем рисковете за здравето и , но знаем и какъв е залога сега за всички нас и каузата ни. Същата нощ, преди десет дни,след като тя се прибра аз дойдох в София и от тогава БОЕЦ правим същото, както от седем години насам - водим битката срещу мафията и свинете на площадите!

Изродите знаят, че БОЕЦ няма да се откажем и чрез удари върху нея се опитват да ме върнат във Видин!

Не мога да се върна сега, душко, ще се справите там. Дръжте се и пази децата. Бойците там ще ви помагат. Ще довърша битката и тогава ще се видим. И събирай призовките. Ще плащат за всяка призовка, за всеки удар и всяка сълза. Обичам те".


БОЕЦ - България Обединена с Една Цел преди около час

ИЗРОДИ!
Изродите са нападнали Мариелка. Преследват я за разпит, да свидетелства срещу мен по поредното свинско обвинение и досъдебно! Тя е отказала и са и връчили призовка!
Преди десет дни след началото на протестите тя подписа декларация и се прибра от Александровска болница, като отказа да остане там. Именно с аргумента, че може да я използват като заложник срещу мен и БОЕЦ.
Решението беше наше, знаем рисковете за здравето и, но знаем и какъв е залогът сега за всички нас...

Вижте повече

image image
1,2 хил. 90 438









Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19851017
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930