Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2020 16:29 - КОНТРОЛИРАНАТА ОТ БОРИСОВ КПКОНПИ СЪС СКАНДАЛНО ОЩЕТЯВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С 1 МИЛИАРД ЛЕВА. КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСШЕ НИВО! http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 361 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОНТРОЛИРАНАТА ОТ БОРИСОВ КПКОНПИ СЪС СКАНДАЛНО ОЩЕТЯВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С 1 МИЛИАРД ЛЕВА. КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСШЕ НИВО!

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!:

Вече документирано: контролираната от Борисов КПКОНПИ предприе скандално ощетяване на българските граждани с 1 милиард лева

Както Афера предупреди, КПКОНПИ действително е поискала вдигане на запор в полза на държавата върху Виваком на стойност 1 милиард лева по делото за конфискация срещу Цв. Василев.

Запорът обезпечава претенция срещу Василев за конфискация на активи за над 2.2 млрд. лева.

Цацаров очевидно изпълнява поръчка, като лишава България от обезпечение и действа в частен интерес – за да могат Спас Русев, братя Велчеви и руската ВТБ да получат едни огромни пари от продажбата на Виваком – които иначе биха влезли в държавния бюджет.

Осъзнавайки, че действа против държавния интерес, Цацаров дори не е имал смелостта да подпише сам искането за вдигане на запора.

Ощетени са всички български граждани.

Запорът е единственото ценно обезпечение, което дава шанс на данъкоплатците да си върнат поне частично онези 3,5 млрд. лева, които всички ние наляхме в КТБ.

Дори държавата да спечели съдебното дело за конфискация срещу Цветан Василев, тя вече няма да има какво да конфискува в полза на бюджета, защото Цацаров междувременно я е лишил от обезпечение.

Вдигането на запора е условие продавачите Спас Русев, братя Велчеви и руската ВТБ да получат едни огромни пари – за сметка на България и всички българи.

Защо държавата предпочита частния интерес на продавачите пред своя и този на гражданите?!

Когато в горните действия няма правна и икономическа логика и институциите действат срещу държавния интерес е ясно, че става въпрос за корупция на много високо ниво.

Знаем КОЙ избра Цацаров за Главен прокурор и КОЙ го избра за шеф на КПКОНПИ. Борисов носи пряка отговорност за действията на Цацаров.

Далаверата демонстрира обвързаността на Борисов с руски и корпоративни интереси. Той ощетява България, за да може една руска банка да спечели.

Г-н Борисов, колко струва „пълният съпорт“? Защо тези 1 млрд. лева да не влязат например в бюджета на НОИ за обезщетения при безработица, или пък за изнемогващата система на здравеопазване? Или пълненето на чекмеджетата е по-важно?

Afera.bg

image

image

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845279
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930