Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2020 17:17 - Илон Мъск призна: Да, ще чипираме мозъци! https://lupa.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 100 Коментари: 0 Гласове:
1



Илон Мъск призна: Да, ще чипираме мозъци!     15:40 - 24 Юли 2020 1806     image image Автор: Lupa.bg  

Авангардният американски бизнесмен Илон Мъск за първи път в прав текст си позволи да обяви пред обществеността какви точно предимства крие според него чипирането на човешки мозъци. Така 110-ият най-богат човек в света на практика потвърди опасенията на конспиратори и религиозни фанатици, че бъдещето на човешката раса се крие именно в силиконовите импланти, които рано или късно всеки от нас ще бъде принуден да ползва.

Основателят на "Тесла" разкри на конференция в Лос Анджелис за напълно нова разработка, с която компанията му "Нюралинк" се занимава отдавна. Мъск е уверен, че с помощта на чипирането ще бъде възможно да се контролира нивото на хормоните в човешкото тяло без никакви проблеми. Благодарение на това ще бъде лесно да се премахнат всички притеснения или тревоги, както и един от бичовете на 211-и век - депресията.

Огромни са според Мъск и чисто ежедневните плюсове от чипирането. С помощта на микроимпланта ще бъде възможно да се слуша любимата музика, която веднага ще бъде изпратена до човешкия мозък. Ако възникне нужда, тогава наличието на чип ще активира отделянето на определени вещества в организмакато окситоцин и серотонин - хормони на щастието. Така ще отпаднат зависимости към никотина, шоколада или алкохола, които консумираме за мимолетно удовлетворение.

image

Имплантите се поставят директно под черепа

"Нюралинк" скоро ще бъде напълно готова за процеса на внедряване на чипове в човешкия мозък. През тази година специалистите планират да завършат работата по създаването на силиконовия имплант. Ръководителят на компанията обяви това още през пролетта. Разработеното устройство ще трябва да бъде поставено непосредствено под костите на човешкия череп и свързано с помощта на електроди с главния мозък. Благодарение на това той ще може веднага след стартирането да започне да изпълнява абсолютно всички функции, с които се занимава органът.

Такава разработка ще бъде много полезна в случай, че човек е загубил слуха или зрението си, има проблеми с подвижността на крайниците си и други сериозни заболявания, които не могат да бъдат излекувани с конвенционални лекарства и упражнения.

***ЗАВЕТНАТА МЕЧНА НА СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! А,ЧИПЪТ МОЖЕ ДА ТЕ РАЗВЕСЕЛИ И ДА ТЕ НАКАРА ДА СЕ КАЧИШ НА ПОКРИВА И..ДА "ПОЛЕТИШ",МОЖЕ И ПРОСТО ДА ТИ ГО ИЗКЛЮЧАТ! СЪПРОТИВАТА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! НЕ СМЕ ОВЦИ И ТРЯБВА ДА ГО ДОКАЖЕМ!  МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ! Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19829078
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930