Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2020 17:07 - ТРЪГВАЙТЕ ЗА Столицата! ОРЛОВ МОСТ ще се помни, а гражданите сега пишем историята https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 135 Коментари: 0 Гласове:
1



ТРЪГВАЙТЕ ЗА Столицата! ОРЛОВ МОСТ ще се помни, а гражданите сега пишем историята

09.08.2020 admin

  image    

ТРЪГВАЙТЕ!

БОЕЦ призоваваме бойците и непримиримите от цялата страна да тръгнат веднага към блокадите в София!

 

Десетки бусове с полиция и жандармерия от Монтана, Враца, Плевен, Търново, Добрич и други области са командировани и се движат към столицата. Мафията мобилизира силите си, за да смаже протестите и блокадите. Така Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и бандата им се надяават за спасят своят престъпен режим на мафиотска диктатура!

СТЯГАЙТЕ СЕ И ТРЪГВАЙТЕ!

За да устоим трябва да сме достатъчно. Утре е работен ден и наглите се надават на блокадите да има малко хора и да извършат пореден погром върху палатковите лагери на протестиращите! Тръгвайте с влакове, коли и автобуси. НЕ носете оръжия, или остри предмети, за да не давате повод на полицията да ви задържи. Възможни са проверки и обиски на багажа преди да стигнете до Орлов мост!

Без алкохол и провокации на Моста!

Това не е купон, като стигнем до оставките, тогава ще празнуваме! Сега трябва да останем фокусирани върху целта и да удържим блокадата, само така ще победим мафията, с вяра, последователност, твърдост и решителност!

На място се свържете с хората от БОЕЦ, ДБ, Зелен Младост и Граждански Мегдан. Носете си вода, чадъри, храна и дъждобрани. Носете си задължително личните карти и лекарства, ако ползвате такива.

При акция на полицията изградете жив щит- верига и се хванете един за друг, като не отсттъпвайте и не се разделяйте. Жените да снимат постоянно случващото се и да блокират бусовете и колите на полицията, ако някой бъде отведен за арест.

Не удряйте униформени, но реагирайте и защитете всеки, който стане обект на атака, или агресия от страна на полицаи. Хващайте хората и не ги пускайте, като се дръжте и един за друг.

ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА УСТОИМ! Обяснете на децата и семйствата си защо трябва да сте там и елате! Те ще ви разберат и подкрепят. Ще знаят, че вашите усилия са за тяхно добро. Ще знаят и видят, че имат родители, брята и сестри, които не ги е страх. Ще знаят, че за свободата се борите, а тази битка е най-чистата от всичките!

ТРЪГВАЙТЕ ЗА СТОЛИЦАТА! НА БЛОКАДИТЕ ЩЕ ПОБЕДИМ МАФИЯТА И ЩЕ ИЗВОЮВАМЕ СВОБОДАТА СИ!

Елате от цялата страна и заедно със столичани да спечлим тази обща битка на всички български граждани срещу злото, което ни ограбва и убива!

ОРЛОВ МОСТ ще се помни, а гражданите сега пишем историята.

БОЕЦ сме там!

Споделяйте и подкрепете!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791922
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930