Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2020 15:54 - Отново за "Ковид - 19"...
Автор: wqpwqp Категория: Политика   
Прочетен: 622 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.09.2020 16:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На какво са способни изродите с пари и власт...


Копирано от фейса..., 1/1  

Anita Ivanova  


PCR „тестовете“ търсят носители на специфични гени в 8-ма хромозома  



Сензационно разкритие от професор Андрю Кауфман професор вирусолог, имунолог и хематолог в Медицински университет в Южна Каролина  

Измамата К-вид най-сетне е разкрита в най-големи детайли. След обстоен изключително дълбочинен анализ на маркерите в PCR тестовете, професор Андрю Кауфман доказва, че тези тестове по никакъв начин не мога да открият „вируса“.  

До този момент никой учен не е успял да изолира „вируса“ per se и да докаже неговото съществуване. Това е факт. Няма „вирусно“ РНК, а само фрагменти от човешко РНК, което PCR тестовете „откриват“.  

Всички PCR тестове търсят специфичен генетчен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка. Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове. Търсят се носители на специфичи генни.  

Какви гени?  

В маркерите за „К-вид“ има primer който търси характерен 18- базов код от човекото ДНК в 8-ма хромозома.

Носителите на тази специфична геномна комбнация биват заклеймени като „заразени с вируса“ или „положително тествани“.   Носителите на тези гени ще бъдат анихилирани с 5G marked target weapon. 5G e оръжие с насочено действие. Може да унищожава конкретни цели, с конкретен генетичен код. Ето защо толкова много им трябват ТЕЗИ ТЕСТОВЕ уж за Ковид.  

Най-лошото от всичко е че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer – тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни. СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории.  

Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове. Очевидно е много добре планирана и координирана.  

Когато това чудовищно престъпление бъде разкрито в детайли, всички участници (Боковци, Муфтаджийци, Кантарджийци и официозните им медии) ще бъдат съдени за опит за престъпление срещу човечеството.
-----------------------

Това, мисля, е истината!  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wqpwqp
Категория: Забавление
Прочетен: 177734
Постинги: 66
Коментари: 60
Гласове: 93
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031