Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2013 22:48 - Дневен хороскоп за 11 ноември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за 11 ноември, понеделник

Луната преминава в Риби рано сутринта в 4.36 ч.. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 8-и в 9-и в 13.45  часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените на краката, на цялата лимфна система. Добре ще протече профилактиката и лечението на подагра.

Красота и външен вид: Не е желателно да подстригвате костите си днес, защото няма да сте доволни от формата на прическата. Нежелани са и всякакви процедури, които пряко засягат и могат да раздразнят кожата – коламаска, пилинг на лицето и тялото, масажи с вакуум и восък.

Хранене и диета: До 08.00 ч. тази сутрин продължава лунната диета заради фазата на Луната първа четвърт, която настъпи вчера. Ако не спазвате диета, днес можете да хапвате повече пълнозърнени храни, богати на фибри и витамини. Те ще ви дадат сила и енергичност през целия ден.

Цветове, носещи късмет: Синьо, морскозелено, сиво, сребристо.

Номерологичен хороскоп: Днес е по-добре да заявяваме явно желанията си, за да се впишем в обществото, в което живеем. Прекалено колебливи ще са мнозина и това е подчертан минус. Трябва да сме естествени и изпълнени с оптимизъм, като се съобразяваме и с желанията и нуждите на другите.

Грижа за дома и градината: Можете да полеете цветята и растенията обилно с чиста вода. Денят е добър за пране на бели тъкани.

Звездни аспекти за деня: Луната преминава в Риби. Денят е прекрасен за творчески занимания, духовна и интелектуална дейност. Сключва благоприятни аспекти с Венера, Плутон и Меркурий, които ни помагат да се владеем и държим естествено в обществото. Меркурий от своя страна е в точен тригон с Нептун, което е гаранция, че можем да превърнем мечтите си в реалност и да се освободим от притеснения, които вредят на психиката ни.

Цялата седмица носи позитивен заряд. Активизирайте се, за да не пропуснете нито един благоприятен ден от нея!

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Простете на вредителите

В понеделник е възможно да се срещнете с трудности, които ще разрешите без проблем и с лека ръка. Не позволявайте на проблемите да отслабят добрата ви психическа нагласа. Предстои ви една доста активна седмица и е време да вземете нещата в свои ръце. Днес простете на онези, които са ви ранявали някога. Не таете мъст към тях.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не вярвайте на приятели

Телците са прибързани в понеделник. Те предусещат доброто развитие на тази седмица, но не бива да се хвърлят през глава в каквато и да е била дейност. Денят е прекрасен, но не позволява безразсъдство. Днес ваши приятели ви дават наставления, но ще се убедите, че тези техни съвети са злонамерени и просто искат да ви отклонят от пътя.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Среща в офиса на шефа

Предстои важен професионален ден, в който ще получите предложение или ще ви се търси отговорност за наскоро допуснати грешки. При всички положения и двата сценария ви носят напрежение, но и възможности за просперитет. Добрата новина е, че днес ще разрешите междуличностните конфликти на работното място.

РАК

(21.06 – 22.07)

Две напред, една назад

В понеделник Раците са прибързани и вървят с пословичното за тях темпо – две напред, една назад. За съжаление, крачките напред са доста големи и е възможно да отхапете голяма хапка за вашите уста. Внимавайте с предложенията, които ви се отправят. Не се подлъгвайте, че денят е безусловно успешен. Той е такъв само за разсъдливите сред вас.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Денят е хубав, не критичен

Ще се почувствате притиснати от обстоятелствата в понеделник и това е главната причина да наречете този ден критичен. Грешите, защото денят е много положителен, стига да го изживеете правилно. А именно, да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Днес можете да се освободите от много проблеми, стига да искате.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Здрав разум

Понеделник е емоционален, но ползотворен за Девите. Те са в етап, в който започват да осъзнават грешките си, но все още им е трудно да ги признаят пред себе си, пред колектива и пред близките хора. На работното място проявяват здрав разум, което ще проличи и в следващите дни от седмицата. В семейството трябва да са по-благоразумни.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не се лъжете

В понеделник работете усърдно по вече започнатите задачи. Ще видите, че трудностите малко по малко започват да изчезват. Нови трудности ще си създадете, ако положите ново начало, стартирате нова дейност или направите необмислена крачка встрани от вече предприетата посока. Много внимавайте, защото днес ще сте примамени да го сторите.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Вгледайте се в себе си

Скорпионите ще преживеят поредния труден ден, в който те самите не желаят да отстранят проблемите и да поемат напред. Причината е, че винят всички други само не и себе си за всичко онова, което им се случва. Днес и тях ще предупредя, че ако предприемат промени, то ще си набавят още допълнителни бариери по пътя.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Без притеснения

Днес вървите в правилната посока. Усещате го интуитивно и това е добре. Избягвайте да правите промени, а се вгледайте в себе си и осъзнайте причината за някои наскоро направени грешки. Извинете се на семейството си, ако през последния месец сте били нетактични. Понеделник изисква да се изчистите емоционално от притесненията си.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Приключвате връзки

В понеделник и Козирозите трябва да се вгледат в себе си и да осъзнаят причината за някои често допускани грешки в общуването с всички хора. С лекота днес могат да се освободят от присъствието на досадни „приятели”, като просто спрат да им обръщат внимание. Направят ли го, и проблемите един по един ще започнат да отшумяват.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Решете проблема с парите

Подмамени сте от благоприятното развитие на обстоятелствата и сте склонни в понеделник да започнете една нова дейност. За съжаление обаче все още не е дошло времето на тази ваша идея. Днес се опитайте да решите наболял финансов проблем, но не като вземате пари назаем, а като изкарате допълнителни финанси за него.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Простете на враговете

В понеделник Рибите са нервни и ще използват агресията като метод за самозащита срещу нападките на другите хора. Излишно е да казвам, че по този начин само ще си създадат още повече проблеми, вместо да решат наболелите. Просто трябва да се успокоят, да простят на враговете си и да градят добри взаимоотношения с приятелите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на 11-о число от месеца, което е число на щастлива кармична отплата за добри деяния, извършени от вас в предишните ви прераждания. От друга гледна точка, 11-ката ви прави колебливи и нерешителни хора, вечно търсещи своята същност. Страховете ви са всеобхватни и те не ви дават мира. Мнозина са преживели трудно детство и оттам идва ниското им самочувствие. Други просто са се родили колебливи. Във вашите ръце е ключът към успеха. Ще го използвате единствено след като разберете, че вие сте можещи хора. Научете се на решителност. Притежавате много вътрешни таланти, безброй умения, придобити в предходни животи. Ще ги изявите единствено ако повярвате в себе си.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите още утре, ако решите и сте готови за него. Бъдете активни, упорити, дейни и със сигурност ще повикате късмета да кацне на вашето рамо. Стартирате нов деветгодишен цикъл в живота си.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, пазете се от претоварване и тежки физически дейности.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890555
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930